numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 2.5.2018

Kdor se plazi, bo pohojen. Kdor se previsoko nosi, se bo z glavo udaril v tram. (Benjamin Franklin)

Ker si števili tega dne nekoliko jemljeta energijo, se bomo morda čutili blokirani. Želje in ideje bodo naraščale, realne možnosti za dosego in izvedbo pa jim ne bodo sledile. Mnogi takšno kombinacijo energije sproščajo skozi domišljavo postavljanje, pa hitro lahko delujemo bahavi in snobovski. Nevarnost dneva je, da zaupamo napačnim ljudem in si želimo stvari, ki jih ta trenutek preprosto ne moremo dobiti. To sproža nezadovoljstvo in zaplete v komunikaciji. Je pa to dober dan za poučne ekskurzije in izlete, za potovanja v daljne dežele in za spletno komunikacijo.


LJUBEZEN:

Manj bomo moralizirali in komplicirali, naše želje bodo bolj drzne. Predvsem tiste erotične. Težavo lahko predstavlja nesposobnost in neznanje, da o tem spregovorimo. Morda pa je čas, da tudi na tem področju napravimo kakšen drzen korak.
Narasla bo želja po druženju, pa je za samske idealen dan za zabavo in zmenkarije. Morda vas celo pritegne kakšen tujec.

ZDRAVJE:

Če se v takšnem dnevu pojavi kakšna težava z zdravjem ali celo bolezen, je to usojena izkušnja, s katero se moramo soočiti, saj nam sporoča silno pomembna spoznanja. Nikar se ne omejite zgolj na simptome. Usoda nam včasih preko bolezni pokaže, kje smo zgrešili svojo pot in kaj počnemo narobe. Ko se umirimo in spet najdemo pot do sebe, se tudi telo okrepi.
Lahko pa prisluhnemo bolečini tudi na drugačen način: Ko začutite bolečino, je nikar takoj ne odpravite s tableto. Sprejmite jo kot prijateljico, ki vam prinaša dragoceno darilo. Včasih bolečina mine sama od sebe, ko prepoznamo njen pomen in sprejmemo sporočilo.
1. Na kateri del telesa se veže?
Kje jo čutite, kje so njene meje?
2. Kakšna je?
3. Opišite to bolečino, lahko jo tudi narišete na list papirja:
– Kakšna je oblika, barva, gostota, tekstura, teža, temperatura?
– Je gibljiva ali statična?
– Kakšen je njen vonj?
– Kakšen je njen zvok? Če bi oddajala zvok, kakšen bi bil?
– Na katero osebo ali situacijo/dogodek se veže?
4. Če bi govorila, kaj bi vam povedala?
5. Zahvalite se ji in integrirajte spoznanja.

DENAR:

Nagnjeni bomo k temu, da potrošimo več kot si lahko privoščimo.

KARIERA:

Dela prost dan je, kar je daleč najboljše. Sicer bomo imeli ogromno zamisli, vendar jih bomo le malo uresničili. Lahko pa vzpostavimo silno pomembne in plodne vezi s tujino.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Mnogi starši so nesrečni, ker ne morejo svojim otrokom privoščiti eksotičnih počitnic. Lahko pa si privoščite prav tako prijetno »potovanje« tudi doma za računalnikom. Google maps in satelitski posnetki so lahko osnova za domišljijsko potovanje, ki poveže celo družino. Ni enako, lahko pa je včasih še bolje (izognete se potovalnim neprijetnostim). Hočem reči le to, da je najpomembneje to, da vas skupni čas povezuje in zbližuje. Marsikateri starši so na potovanjih sitni in edini lepi spomini, ki ostanejo otrokom je to, da lahko rečejo, kje vse so bili.

PRIJATELJSTVO:

Dan za druženje v naravi in športnih aktivnostih.

SPLOŠNO POČUTJE:

Če se ne bomo zapletali v nemogoče želje in pričakovali, da drugi berejo naše misli, bomo imeli prijetni dan.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.