numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 31.5.2018

Ko ideji sledi akcija, se pot začne!

Obe števili tega dne sta materialni in delovni. Kako vse poteka skladno, a ne? Dva dni nazaj nas je morda malo stiskalo pri srcu in nismo vedeli, kako naprej. Včeraj so se z novo močjo iskale rešitve. Danes pa je dan za akcijo. Na podlagi včerajšnjih idej si naredimo danes načrt, organizirajmo se in prevzemimo vodstvo. Prav naša aktivnost nas bo nepričakovano popeljala do novih možnosti, novih odkritij, novih sodelovanj. Najslabše rezultate bomo imeli, če ne vemo, kaj želimo ali ne bomo storili koraka v smeri uresničevanja ciljev. Pa še v tem primeru nam nemara usoda pomaga z neko nepričakovano spremembo.


LJUBEZEN:

Današnji jezik ljubezni je ljubeča skrb in delo. Za udobje, za prihodnost. Bolj se bomo pripravljeni žrtvovati ter prisluhniti potrebam partnerja.
Samski – usoda lahko poskrbi za kakšno prijetno presenečenje. Kajti ljubezen je na svojem osvajalskem pohodu. Prej ali slej nas bo potegnila v svoj ples.

ZDRAVJE:

Dan je odličen za operativne posege in obisk kiropraktika. Tudi za pridobitev drugega mnenja.

DENAR:

Vse bolj varčno in preudarno bomo ravnali z denarjem, zato so prav takšni dnevi odlični za nakupe. Predvsem kakšnih nepremičnin.

KARIERA:

Morda bomo imeli občutek, da moramo veliko vlagati in dajati, rezultatov pa ni in ni. Brez skrbi. Pridejo! Sigurno. Kar pogumno v delo in delovanje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda je čas, da se tudi doma pogovorimo o skupnih pravilih in da del obveznosti prevzamejo tudi otroci.

PRIJATELJSTVO:

Če smo notranje nemirni in napeti, nam bo pogovor z dobrim prijateljem v veliko uteho in korist.

SPLOŠNO POČUTJE:

Današnji trojček dobrega počutja: ciljna naravnanost, pozitivna miselnost in aktivnost. Na to vplivamo sami. Posledica pa je počutje.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.