numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 1.7.2018

Ne morete dobiti tega, česar niste sposobni dati.

Energija dneva nas sili naprej, toda energija meseca jo obrača nazaj. Kako to deluje? Radi bi naredili nekaj novega, pa se nam na pot postavljajo stare ovire, stari strahovi in stare nerešene zadeve. To je dan, ko se je potrebno lotiti stvari, ki smo jih že počeli, na nov, boljši in bolj produktiven način. Timsko delo in sodelovanje bo dalo dobre rezultate. Če ne veste, kako naprej – povprašajte. Um bo odprt za nove možnosti, nove rešitve. Lažje bomo prestopili kakšen okvir. Vendar se je dobro nečesa zavedati:
Želite biti spoštovani? Torej spoštujte!
Želite, da vas ljudje razumejo? Bodite razumevajoči!
Želite, da je komu mar za vas? Skrbite za čustva in potrebe drugih!
Če pa mislite, da imate prav le vi in da morajo biti stvari takšne, kot vam ugajajo, boste kmalu razočarani nad trdoto in hladom drugih.


LJUBEZEN:

Enka v dnevu vpliva tako, da smo večinoma bolj v glavi kot v srcu in telesu. Bolj imamo stvari pod nadzorom, intelektualiziramo in analiziramo do najmanjše podrobnosti. Lahko se pojavlja nora potreba po tem, da se pa zares do konca pogovorite s partnerjem o vseh stvareh, ki vas begajo… Ne pozabite, da si vsi pač ne želijo inkvizicijskega zasliševanja. Če ne veste, kje je meja, pomislite na to, da je vaš partner v prvi vrsti lastna osebnost, ki ima svobodno voljo in šele potem vaš partner. Ne gnjavite!
Samski – v nova razmerja boste stopali bolj z glavo kot s srcem. Večje so možnosti, če je tujec.

ZDRAVJE:

Ljudje z resnejšimi težavami se naj poslužijo ali novega načina zdravljenja (tudi mišljenja in prehrane) ali najdejo boljšo pomoč v tujini.

DENAR:

Odprtih je kar nekaj dotokov in virov denarja. Koliko jih napolni naše denarnice, je odvisno od naših prepričanj in naše radodarnosti.

KARIERA:

Je odličen dan, da se morda na nov način lotite starih nalog in jih tako uspešneje pripeljete h koncu. Ni pa dober dan za podpis pogodb; ne poslovnih in ne materialnih. Največjo nevarnost predstavlja egoizem, nestrpnost in oholost.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Namig: Morda boste danes pomagali bolni sosedi in ji prinesli kaj iz trgovine… Ali šli do zavetišča s kužki in peljali kakšnega na sprehod… Vzemite otroke s seboj na tiste dejavnosti, kjer boste pokazali sami interes za druge in jim pri čem pomagali. Tako se otroci učijo sočutja, sodelovanja in medsebojne povezanosti.

PRIJATELJSTVO:

Morda boste za kakšen odnos na vsaki način hoteli, da se nekaj spremeni. Morda vas bo nekaj motilo. Ni priporočljivo, da se začnete bojevati za svoje mnenje. Več boste izgubili kot dobili. Ne prenaglite se!

SPLOŠNO POČUTJE:

Čutili bomo pojačano energijo. Najbolje jo je usmeriti v učenje, intelektualna opravila, načrtovanje potovanja… Če je nikamor ne usmerimo, postane razdiralna. Napetost pa vodi v konflikte.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.