numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 30.6.2018

Nasmehni se in svet se ti bo nasmehnil nazaj.

Dan oblikujeta dve števili, ki se radi družita. Povezovanje in sodelovanje tako postaneta pomembnejša. Ker pa so vsi ti meseci do jeseni meseci čiščenja, bomo prepoznavali, kje se pri sodelovanjih morda zatikamo in koliko sploh znamo zadovoljiti svoje potrebe po druženju. Prav tako bomo kakšen odnos videli v novi luči in nam bo bistveno manj ugajal kot prej. Možna zatikanja v odnosih, pri komunikaciji, večja potreba po reševanju zapletov in konfliktov. Sicer pa je to odličen dan za ustvarjalno sodelovanje.


LJUBEZEN:

Morda se bomo morali pogovoriti o stvareh, ki bi jih raje pometli pod preprogo. Ker bodo živčki napeti, jezik pa zna prehitevati, vključite malo humorja. Z njim gre lažje.
Samski – dan je čisto naklonjen druženju. Pokažite, kdo ste in kaj želite. Boljša prva zamera kot dolgotrajno tipanje v megli.

ZDRAVJE:

Previdno pri dirkanju. Tako z avtom kot z nogami.

DENAR:

Morda ne bi bilo slabo, če najprej premislimo, kaj res potrebujemo in se šele potem odločimo za nakup. Ali raje kakšen dan prespimo.

KARIERA:

Potrpežljivo in previdno z besedami, da si v hipu ne porušite mostov, ki ste jih gradili dalj časa.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Verjemite, da zna beseda pogosto usekati še huje kot bič. Obrnite zadeve raje na humorno plat.

PRIJATELJSTVO:

Morda bo potrebno reševati kakšen zaplet. Mirno!

SPLOŠNO POČUTJE:

Možno nekaj več notranjega nemira in napetosti.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.