numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 10.6.2018

Imam vso svobodo izbirati radostne misli. To je moja božanska pravica. (Louise Hay)

Energijo dneva oblikujeta dve najmočnejši števili, ki si občasno silno radi tudi ponagajata (1 in 9). Tako daje enica nove možnosti na poslovnem področju in večje želje po materialnih dobrinah, devetka pa vse to prestavlja v tujino ali nekam v prihodnost. Tako se lahko zgodi, da bo dan poln nekakšnih nepričakovanih preobratov, zatikanj in čisto novih možnosti. Tudi težav s komunikacijo ter z električnimi aparati. Večje možnosti ponuja tujina ali sodelovanje s tujimi partnerji. Dober dan je za nepričakovani nakup kart ali odločitev za neobičajno potovanje. Morda srečate usodnega tujca…


LJUBEZEN:

V razmerjih so možna nepričakovana razkritja, ki povzročajo trganja, šok in nepričakovane preobrate. Zavestno omehčajmo moč tega dne z nežnostjo. Tudi humor je lahko dober zaveznik.
Samski – morda vam križa pot usodni partner. Ni nujno, da bo zveza trajna.

ZDRAVJE:

Ne izsiljujte v prometu; ne bo dobro. Težave lahko povzroča tudi želodec. Dan je dober za zdravljenje z glino, bioenergijo in predvsem za uporabo naravnih zdravilnih zelišč.

DENAR:

Dobro za nakupe, slabo za prodajo.

KARIERA:

Več kot bomo opravili čez dan, bolje se bomo zvečer počutili. Dan je ugoden tudi za urejanje materialnih in uradnih birokratskih zadev. Boljše rezultate bo dalo timsko delo, če le ne bomo podlegli egovim težnjam po velepomembnosti.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ker na dan vplivata dve izjemno močni števili, lahko to moč izkoristimo za neko skupno delo, ki bo vsem prineslo nekaj prijetnega. Ideja – oblikovanje keramike in glinenih lončkov.

PRIJATELJSTVO:

Ker se ti dve števili radi zatikata, pazite na jeziček, da prehitro ne izblebetate nekaj, za kar vam bo kasneje žal.

SPLOŠNO POČUTJE:

Najbolj bomo zadovoljni z dnevom, če bomo delovno aktivni ter se izogibali hitrim odločitvam.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.