numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 11.6.2018

Ljubezen gre skozi želodec!

Notranja struktura tega dne (8+2=1) kaže na ležernost in blokade z denarjem. Ideje bodo velike (vpliv enice v dnevu, ki mnoge stvari začenja, pa jih manj dokonča), toda uresničevanja in akcije bo manj. No, tudi takšen bolj sproščen in užitkarski dan se prileže, kajne? Dan za hrano, glasbo, filme in kokice…


LJUBEZEN:

Se spomnite, kako ste na začetku skupne poti radi pripravili kaj posebno okusnega za svojega dragega? Obnovite danes ta dan in uživajta.
Samski – dober dan za zmenke in srečanja nekje ob dobri hrani in pijači. Energija števila 11 pogosto privlači nerealna pričakovanja in želje, preobčutljivost in je nagnjeno k napačni izbiri partnerja. Počasi se spoznavajte, naj se vam ne mudi.

ZDRAVJE:

Težave lahko povzroča prenajedanje.

DENAR:

Raje prej 2x premislimo, preden odpremo denarnico.

KARIERA:

Po dobro opravljenem delu si bomo privoščili dober počitek ?. In kaj dobrega za pod zob.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ideja – skupno kuhanje ali priprava izvrstne sladice.

PRIJATELJSTVO:

Ob polni mizi in prijetnem vzdušju se tudi odnosi poglabljajo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Če ne bomo preveč pričakovali od dneva in od sebe, bomo na koncu silno zadovoljni. Atributi dneva so hrana-pijača-glasba.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.