numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 12.7.2018

Ljubezen se ne izraža z zaskrbljenostjo in vsiljevanjem. To je ego. Ljubezen se izraža z nežnostjo, sprejemanjem, sočutjem in ljubečo skrbjo.

Energije dneva podpirajo ustvarjalnost, intuicijo, delo z ljudmi. Odličen dan za obisk pri zdravniku ter za zdravljenje (tako duše kot telesa). Število 12 tudi spodbuja medsebojno pomoč in družinske vezi. Ni si pa potrebno naložiti več, kot zmorete nositi.


LJUBEZEN:

To je dan za ljubezen, romantiko in strast.
Samski – prepustite se intuiciji, spustite nadzor. Saj ga v resnici nimate! Lahko pa imate strastno vročo avanturo, če se boste prepustili čustvom, krepost pa doma zaprli v omaro.

ZDRAVJE:

Odličen dan za obisk pri svetovalcu, družinskem terapevtu, coachu ali kakšnem alternativnem zdravilcu in bioenergetiku.

DENAR:

Zaupajte intuiciji in dobro boste investirali. Sicer pa vas danes hitreje lahko zavede nakupovanje.

KARIERA:

Nikar na silo z neko odločitvijo. Prisluhnite intuiciji. Z razumevanjem boste dosegli več.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Razumevanje in sprejemanje osebe takšna kot je, ima prednost pred še tako pametnim nasvetom.

PRIJATELJSTVO:

Raje boste uživali v zavetju doma kot nekje v hrupni zabavi. Nikar pa ne vabite k sebi prijateljev, ki neprestano jamrajo in se pritožujejo. Pobrali vam bodo vso energijo. Če prevzemate posledice tega, kar je nekdo počel in se odločal – to ni prijateljska pomoč. To je neumnost. Pomagajte mu tako, da ga spodbujate k novim, bolj uspešnim načinom delovanja. Vsak pa sam živi svoje življenje.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma bo to prijeten dan, posebno še, če se boste posvetili družini in izmenjavi nežnosti. Malo bolj napeto bo za osebe, ki imajo v svoji numerični kodi števili 5 in 7.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.