numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 13.7.2018

Če želite osebno in duhovno zrasti, se morate nekaterim stvarem odreči. Iz pepela starega se rojeva novo.

Število 13 je število transformacije; smrti in ponovnega rojstva. In prav na ta dan pade tudi sončni mrk, ki večinoma nosi s seboj uničevanja in odstranjevanje starega. Pravzaprav je dan za slavje. Odpirajo se nam nove poti. Odlično za družine in urejanje družinskih zadev. Stvari, ki nas ovirajo, da ne moremo poseči po tem, kar si želimo; te stvari se morajo umakniti. In če jih sami ne spustimo, se bodo umaknile s silo. Sprošča se ogromno moči; previdno! Aktivacija niza za zaščito: 71931.


LJUBEZEN:

To je dan, da razmislite, kaj vam je v odnosu resnično pomembno. Kaj se mora dogajati, da lahko rečete, da imate dober odnos? Posvetite se družini in partnerstvu. Negujte odnos.
Samski – veste, kakšnega partnerja si želite, kajne? Kakšni morate biti vi, da lahko pritegnete takšno osebo? Kaj bi bilo takšni osebi všeč?

ZDRAVJE:

Odličen dan za obisk pri zdravniku ali operacijo. Da se odstrani iz telesa, kar ni v redu.

DENAR:

Možna investicija v dom. Zaupajte v svojo intuitivno zaznavo; dobro se boste odločili.

KARIERA:

Nova energija vas bo vlekla naprej. Najprej si naredite načrt, nato ga boste uresničevali. Najdaljša pot se začne s prvim korakom. Čas je, da se začnete ukvarjati z delom, ob katerem vam poje srce in vam daje energijo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pogosto lahko dober odnos zgradimo šele, ko pustimo, da odmre tisto, kar ni delovalo. Mnogi starši se pritožujejo, da jih njihovi odrasli otroci nimajo radi in za njih ne skrbijo, kot bi si zaslužili. Preprosta resnica je, da vedno dobimo toliko ljubezni kot smo je dali. Marsikdaj pravijo starši: »To delamo zate.« Roko na srce – večinoma delamo zase! Poglejte otroke onstran svojih pričakovanj in zahtev. Kakšne osebnosti so? Šele, ko jih resnično sprejmete, lahko zgradite bližino in postavljate pravila.

PRIJATELJSTVO:

Dan je bolj namenjen družini in temeljnim odnosom v partnerstvu; manj je naklonjeno druženju in prijateljevanju. Morda se mora kje narediti prostor za nova poznanstva.

SPLOŠNO POČUTJE:

Dan bo morda bolj napet. Načrtno se umirjajte in sproščajte. Pomislite, koliko ljudi bi z veseljem takoj zamenjali z vami.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.