numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 17.4.2018

Just do it!

Dan za delo! Za urejanje poslovnih, materialnih in finančnih zadev. Sedaj je čas, da gremo celi in pogumno v izvajanje vseh tistih aktivnosti, ki smo jih načrtovali in smo čakali le, da se Merkur obrne v direktno smer. Ta čas je sedaj. Recept za sigurni uspeh: Ne sprejmite zavrnitve. Poskusite vedno znova, še in še. Tako sigurno uspete.


LJUBEZEN:

Pravzaprav tak dan najbolj ugodno deluje na romantičnem, ljubezenskem in seksualnem področju. Za razvajanje čutov. Za ples, glasbo…
Samski – ostanite na realnih tleh, da ne boste v vsaki krastači videli princa in pričakovali nekaj, kar ni realno. V pravljici poljubite žabo in dobite princa, v življenju pa je žal pogosto obratno.

ZDRAVJE:

Števili 8 in 5 med seboj reagirata tudi tako, da povzročata težave z zdravjem. Kakšne okužbe, zastrupitve, slabosti so takrat pogoste.

DENAR:

Materialno število iz dneva (17. dan) blokira neugodno aspektirana petica (v skupnem seštevku celega datuma), zato previdno pri nakupih. Hitro lahko kupite nekaj, kar resnično ne potrebujemo in po nepotrebnem preveč zapravimo.

KARIERA:

Dobro delo bo dalo dobre rezultate. Vendar se ne zaletite z vso silo v neko povsem novo in nepričakovano idejo. Vzemite si čas in pred delovanjem razmislite. Nato pa le pogumno!

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Skupne aktivnosti in skupno delo daje še v zrela leta neprecenljive vire moči. Pecite, kuhajte, pojdite skupaj na plesno prireditev ali plesne vaje… Ali posadite vsaj kakšno rožico v lonček.

PRIJATELJSTVO:

Morda bomo od prijateljev pričakovali nekaj, česar nam le ti niso pripravljeni ali zmožni dati. Nikar ne prehitevajmo lastnih misli in jezika.

SPLOŠNO POČUTJE:

Za večino ljudi prijeten, uspešen in lušten dan.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.