numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 16.4.2018

Če na poti ne srečaš sebi enakega ali boljšega, nadaljuj pot sam. (nn)

Odličen dan, da spustimo iz vajeti svoje do sedaj zadrževane želje in cilje. Sicer ni dober dan za ustanovitev podjetja, je pa odličen za organiziranje in planiranje, kdaj bomo kaj postorili. Načrti bodo bolj zanesljivi in pravilni. Marsikatero idejo bomo lahko »ozdravili« odvečnih ali nerealnih primesi in jo spustili na realna tla. Pride lahko tudi do kakšnih nenavadnih sprememb, nenadnih planov in intuitivnih prebliskov, ki nam za vedno spremenijo življenje. Sicer pa lahko Merkur danes še malce pomaha s svojim repkom in nam naredi manjšo zmešnjavo s telekomunikacijo.


LJUBEZEN:

V takšnem dnevu lahko pozdravimo marsikatero zadevo: čuti bodo pripravljeni zaplesati argentinski tango. Presenetite partnerja z nečim prijetnim, prebudite njegove čute in brbončice.

ZDRAVJE:

V takšnem dnevu smo hitro pripravljeni na kakršnakoli pretiravanja: s hrano, sladkarijami, alkoholom…. Če nam uspe pretiravati z zdravo lahko hrano, bomo zmagovalci.

DENAR:

Vse težje nam bo šel iz roke. Imamo pa lahko dobre zamisli glede kakšnega nakupa, prodaje… Le za podpis pogodbe današnji dan ni najbolj ugoden.

KARIERA:

Zavihajte rokave, pljunite v roke in go on! Na koncu dneva boste resnično zadovoljni.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ker dan obeležujeta dve »trmasti« števili (7 in 4), nas trma lahko ponese v neko nepotrebno vztrajanje pri nečem, zgolj iz inata. No, najbolj zrelo, pametno in prijetno to verjetno ni za nikogar.

PRIJATELJSTVO:

Dobro nam bo dela le manjša, izbrana družba.

SPLOŠNO POČUTJE:

Več energije, več entuziazma, pa več trme in togega vztrajanja pri neki fiksni ideji… Osebe, ki imate v svoji numerični kodi števili 3 ali 6, si aktivirajte niz za zaščito: 71931.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.