numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 17.6.2018

Uspeh je posledica. Nikoli naj ne bo cilj. (Flaubert)

Energije dneva spodbujajo drzne zamisli, optimizem in pogum. morda je že skrajni čas, da začnete s tisto dejavnostjo, ki vas osrečuje, vam daje energijo, je res vaša… Pa karkoli to že je. Ne razmišljajte o uspehu. Naj bo to zgolj darilo življenju in lastni duši. Tudi ni potrebno postaviti vsega na kocko in podreti vseh temeljev. Ne. Le prisluhnite si, s čim bi se res radi ukvarjali. In nato si vzemite čas za te stvari, ne glede na to, kaj vam govorijo domači in prijatelji. Mogoče pa je čas, da se zavemo, da živimo le enkrat. Zato – živimo ga polno in ne pristanimo na prazno životarjenje zaradi pričakovanj in zahtev drugih. Vsak odgovarja zase in za svoje življenje.


LJUBEZEN:

Ko se zjutraj zbudite, poglejte partnerja in se vprašajte, koliko ste zadovoljni, da se lahko zbudite ob njem? Na lestvici od ena do deset. Ne glede na vašo oceno, bodite pozorni na vse tisto dobro in lepo, zaradi česar ste vajinemu odnosu podelili točke. In skušajte narediti nekaj, kar bo odnos vsaj za eno točko še izboljšalo. Ste dali najnižjo možno oceno? Hm, potem se ne zbujate ob pravem partnerju. Zakaj ste z njim?
Samski – pojdite v družbo, morda na izlet ali kakšen pohod.

ZDRAVJE:

Dobre misli, upanje v prihodnost in stik z naravo lajšajo mnoge tegobe.

DENAR:

Zna se zgoditi, da bomo za malenkosti porabili več, kot smo nameravali. Nič ni narobe, če si privoščimo nekaj zase in svojo dušo. Je pa neumno zapravljati denar za to, da se pred drugimi dokazujemo, kako zelo smo pomembni.

KARIERA:

Mnoge že v nedeljo stiska v želodcu, ker vedo, da morajo jutri v službo. Če ste med njimi, je skrajni čas, da začnete razmišljati, kaj in kako bi radi delali, da boste ob delu uživali in energijo dobivali, ne le izgubljali. Nič hudega, če takoj ne najdete rešitve. Če ne boste o tem razmišljali, je tudi nikoli ne boste.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pojdite z otroki na športno igrišče, na izlet ali pa vsaj odigrajte igrico Jaz sem (naročite jo na www.emilyenveritas.com) Naj vam ne bo škoda aktivnega druženja z otroki. To je največja dota, ki jim jo lahko date.

PRIJATELJSTVO:

Dan je naklonjen druženju. S prijatelji se družimo zaradi najrazličnejših stvari. Morda bomo danes in v teh dneh jasneje uzrli vzrok druženja. Mnogim je »prava družba« silno pomembna, ker jim daje občutek večje veljave. Pa vendar – tam, kjer je veliko širokoustenja, je srce prazno.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma bo to dober dan, ki se ga splača preživeti v naravi in v vsem, kar vas sprošča.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.