numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 16.6.2018

Z ljubeznijo in nežnostjo lahko pozdravimo prav vse rane.

Energije dneva so kot nalašč za zdravljenje odnosov. Da znova poglobimo stik z ljudmi, ki jih imamo radi in nam nekaj pomenijo. To je dan za ljubezen, za prijateljevanje, druženje in zabavo. Za reči: »Oprosti«, za prošnje in usluge. Ugodno za športna tekmovanja in če imate v svoji časovni kodi še število 8, vsekakor kupite srečko ?.


LJUBEZEN:

Obudite princeso v sebi. Tako v izgledu kot v vedenju. Princese se ne derejo kot srake in si ne zdrgnejo rok do krvi s čiščenjem. Uredite se in igrajte princeso. Vaš moški bo morda najprej presenečen, toda, če želite, da vas ceni, si morate znati postaviti ceno. Moški – danes bodite kavalirji. Obrestovalo se vam bo ?.
Samski – pokažite se v svoji najboljši luči in pojdite v lajf.

ZDRAVJE:

V takšnem dnevu je delovanje z bioenergijo še močnejše. Telesu bo zelo godila kakšna glinena obloga ali plavanje. Povezava med mislijo in udejanjenjem je krajša. Mislite le pozitivno.

DENAR:

Ugodno za manjše nakupe; morda modo, kozmetiko in ostale drobnarije, ki delajo življenje prijetno in zabavno. Morda kaj dobite!

KARIERA:

Energije dneva spodbujajo zdravljenje; tudi projektov. Če do sedaj nekaj ni šlo, kot smo si želeli, je to dan, ko lahko v temeljih »pozdravimo« zadeve. Ne veste, kakšna je vaša pozicija v službi? To je dan, ko se splača izraziti svoje želje in pričakovanja.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Idealen dan, da greste z otroki na kakšno družabno ali športno prireditev. Tudi skrhani odnosi se hitreje celijo in zdravijo.

PRIJATELJSTVO:

Pojdite s prijatelji na izlet, na družabno prireditev… odnosi se bodo izboljšali. To je odličen dan za zdravljenje odnosov (Seveda, če si to res želite. Če z razmerji zgolj ne trgujete v stilu: »Ne vem, kdaj mi to poznanstvo lahko pride še prav«).

SPLOŠNO POČUTJE:

Prijeten dan, v katerem lahko pričakujemo dobre novice in nam bo uspelo skoraj vse, česar se bomo lotili. Tak dan je škoda porabiti za čiščenje stanovanja!


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.