numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 19. 12. 2017

Resni dan za resno delo!

Dan je namenjen delu, zato kar zavihajte rokave. Seveda pri stvareh, ki ste jih začeli že pred decembrom. Tam, kjer so se zadeve ustavile – tistega se lotite na drugačni način! Morda vam lahko da kakšna starejša oseba ključno informacijo ali dober nasvet. Lahko pa kar povprašate za nasvet kakšno avtoriteto iz vašega področja. Kaj pa lahko izgubite, če vprašate za nasvet? Le prošenj ni smiselno naslavljati na nikogar; ne na prijatelje ne na tujce. Težko vam bodo ustregli.

LJUBEZEN:

Pretirana skrb ter odgovornost kar duši nežna romantična čustva. Nič ne bo narobe, če ne boste vsega jemali tako resno. Perfekcionizem ubija ustvarjalnost. Tudi na čustvenem, partnerskem področju.

Samski boste imeli morda pretirano potrebo po tem, da imate vse stvari pod kontrolo, zato se boste težje sprostili. Nikar ne vstopajte v nova poznanstva obremenjeni s tolikšno težo. Nič pametnega se ne more razviti na tak način. To je, kot da bi na avtocesti vozili s potegnjeno ročno zavoro. Iz strahu, da se kam ne zaletite. Morda se ne boste zaleteli, vendar tudi ne boste nikamor prišli. Potem raje ostanite doma.

ZDRAVJE:

Strah pred prihodnostjo povzroča glavobole, strah pred pomanjkanjem pa bolečine v križu. Vaša vera dela čudeže.

DENAR:

Danes nikar ne oddajajte prošenj za povišanje plače ali kredita. Ne prosite za finančno pomoč, saj je verjetno ne boste dobili. Do denarja boste prišli le z delom. Odlično delo in dober glas odpirajo vrata denarju. Odprla se bodo tako široko kot verjamete, da je mogoče in toliko, kot mislite, da vam pripada. Kakšna so vaša prepričanja o možnostih, koliko lahko dobite, o lastni vrednosti?

KARIERA:

Danes je dan za resno, odgovorno in trdo delo. Opravite svoje obveznosti. Obrestovala se vam bosta vztrajnost in ciljna naravnanost. Povprašajte za nasvet bolj izkušene od sebe.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Kadar starši preveč razmišljamo o svojih obveznostih in načrtih za prihodnost, lahko hitro pademo v pretirano odgovornost. To je past, s katero si kmalu čisto prisvojimo življenje svojih otrok in načrtujemo za njih in namesto njih. S tem jim odvzamemo prav tisto, kar smo jim dali: življenje samo. Kakšen smisel pa je živeti, če ne moreš živeti? Če si zgolj marioneta na vrvici, o kateri odločajo drugi? Svojo ljubezen dokazujte z ljubečo skrbjo, ne z zaskrbljenostjo in vsiljevanjem lastnih vrednot. Če vam ljubi Bog dovoljuje, da delate svoje napake, zakaj jih vaši otroci ne smejo? Kaj je huje: delati napake ali ne smeti živeti?

PRIJATELJSTVO:

Čeprav so energije današnjega dne vse preveč resne, da bi razmišljali o zabavi, se boste dobro počutili med prijatelji. Cenili vas bodo in resne teme pogovora lahko precej poglobijo odnos.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo čutili večjo skrb za prihodnost in bomo zato preobremenjeni. Uprite se vzgibu, da morate imeti vse situacije pod nadzorom. S tem boste le nakopičili dodatne težave na svojo pot.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.