numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 20. 12. 2017

Na udaru so odnosi. Pazljivo!

Nikar se danes ne skregajte; ne doma, ne v službi. Tudi, če vam bo uspelo uveljaviti svojo voljo, boste dolgoročno mnogo več izgubili. Preveč! Ker bodo energije dneva silno provokatorske, boste jasno spoznali, koliko se imate pod kontrolo. Človek, ki svojih čustev in čustvenih izbruhov nima pod nadzorom, ne more doseči nič posebno velikega. Ne kontrolirajte situacij, kontrolirajte sebe! To je tudi pokazatelj čustvene zrelosti. Je vaš ego sposoben zapreti usta? Raje se umaknite v molk in v delo. Če boste zelo vznemirjeni, pa se lotite raje kakšnega težkega fizičnega dela. Koristilo vam bo. Ali prisluhnite starejšim in bolj izkušenim od sebe. Zaprite usta in odprite ušesa!

LJUBEZEN:

Ne začenjajte vojne pod domačo streho, če se vaš partner ne strinja z vami in ima svoje poglede na stvari in svoje potrebe ter želje. Saj ni namen skupnega življenja, da oseba popolnoma izgubi sebe in pravico do svojega življenja. Skupni načrti vseeno ne smejo odvzeti osebne svobode, da se lahko izražamo na svoj lastni način. Morda vam ne ugaja, kako se partner oblači, prehranjuje… Kaj vas briga! Nimate pravice dirigirati, kako naj živi. Pa čeprav sta poročena že 30 let. Saj vaš partner ni vaša lastnina. In če to počne vaš partner, se danes umaknite. Vendar mu v prihodnjih dneh kar odločno povejte, da ste mu dali zavezo in obljubo, da boste z njim živeli, ne pa tudi, da mu boste dali svoje življenje. To sta dve različni stvari.

Samski boste najverjetneje tudi jutri še samski. Če boste šli na zmenek, pa je dobro vedeti, da vam ni potrebno začeti tretje svetovne vojne za to, da poveste in izrazite svoj prav. Vi imate pravico povedati, drugi pa ima pravico sprejeti povedano ali tudi ne. Če vam ne ugaja – odidite.

ZDRAVJE:

Koleriki in vzkipljivi ljudje se danes načrtno umirjajte, da vas ne bo po nepotrebnem bolela glava. Plavanje je idealen šport za današnji dan. Priporočam tudi obisk savne.

DENAR:

Danes nikar ne oddajajte prošenj za povišanje plače ali kredita. Ne prosite za finančno pomoč, saj je verjetno ne boste dobili.

KARIERA:

Najbolje boste storili, če svojo energijo usmerite v delo. Naredite vse tisto, čemur ste se morda izogibali ali vam je naporno. Bolje je, da delate sami kot v skupini, saj bomo vsi bolj nagnjeni k temu, da bomo šli za svojimi cilji kot konj s plašnicami na očeh. Ničesar ne bomo želeli spremeniti, vse bo moralo biti tako, kot bo nam prav… in to je idealno okolje za bacile nestrpnosti in agresije. Preden se sprete, se vprašajte: »Je res vredno?«

ODNOS STARŠI/OTROCI:

A veste, da imajo otroci, ki odraščajo v napetem okolju, kjer jih neprestano kritizirajo, popravljajo ter izpostavljajo njihove napake, v odrasli dobi skoraj podobne težave kot tisti, ki so preživeli koncentracijsko taborišče? Ja, zaradi enega napetega dne ali ene napake otroci ne bodo imeli doživljenjskih travm in ne bodo zapustili svojih staršev. Tam, kjer se otrok obrne stran od svojih staršev – tam je bilo hudo veliko napak in dolgotrajno manipuliranje. Otroci s(m)o namreč zelo trpežna bitja.

PRIJATELJSTVO:

Morda bo bolje, če ostanete danes doma. Prijateljsko srečanje se lahko prav kmalu sprevrže v bojno polje merjenja moči. Naredili si boste veliko škodo in žal vam bo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Zapoved tega dne: »Ne jemlji vsega osebno.«


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.