numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 19.2.2018

Sledite svojim željam in upoštevajte le lastne ideje in zamisli.

Čas je za nove korake in nove načrte. Za spremembe in premik naprej. Dan je odličen za preselitev in začetek samostojnega življenja. Za nova poznanstva in novo ljubezen. Za usluge, prošnje in tekmovanja. Za nove hobije, vpis v plesno šolo ali v kakšen šport. Polni bomo načrtov in moči, vendar bodo mišice in jezik močnejše od intelektualnih sposobnosti. Bomo pa to nadoknadili z večjo drznostjo in hitrejšimi spontanimi odločitvami. Poslušajte se, pa naj se zdi drugim še tako nemogoče.


LJUBEZEN:

Odenite staro razmerje v nove barve, ponovno razpihajte plamen strasti. Vnesite več spontanosti, zabave in igre. Dolgočasje vas vodi v iskanje zabave zunaj zakona. Samskim se obeta pestro in razburljivo ljubezensko življenje, zato nikar ne ostanite doma. Morda je tisti pravi….

ZDRAVJE:

Dan ni najbolj naklonjen operativnim posegom, pa tudi v prometu previdnost ne bo odveč.

DENAR:

Ker bomo nagnjeni k zaletavosti, lahko tudi nepremišljeno več potrošimo. Bodite radovedni, kaj se bo zgodilo od danes v naslednjih sedmih dneh, če aktivirate niz za nepričakovane denarne dobitke: »Za vse, ki potrebujejo in zase aktiviram niz 520 nepričakovanih denarnih dobitkov.«

KARIERA:

Z lahkoto bomo začeli nov projekt, vprašanje je le, če smo dovolj premislili. Vprašajte se:

  1. Kaj boste imeli od tega, če uresničite ta cilj?
  2. Česa ne boste imeli, če ga uresničite?
  3. Kaj boste imeli od tega, če ga ne uresničite?
  4. Česa ne boste imeli, če ga ne uresničite?

Posebno 3. in 4. vprašanje je nekoliko zavito, vendar nam daje izjemen vpogled, če na vprašanja pošteno odgovorimo. Posebno še, ker smo nagnjeni k zaletavosti in k površnosti.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Oglejte si z otroci kakšen dokumentarni film, pojdite v observatorij ali raziskujte zanimive kraje s pomočjo satellite maps. Vznemirljivo bo, poučno, zabavno, navdihujoče in povezali se boste.

PRIJATELJSTVO:

Kamorkoli bomo pogledali, se bodo dogajanja kar vrstila. Sledite svojim impulzom; zakaj pa ne?

SPLOŠNO POČUTJE:

Občasno se boste počutili korak pred svojim časom. Lotite se nečesa novega. Morda celo spremenite življenjski slog, prehrano, identiteto…


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.