numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 18.2.2018

Če vemo, kam želimo priti, bomo prej ali slej našli pravo pot.

To je dan za nove načrte, nova razmišljanja, kaj bomo storili v prihodnjih dneh, pa je dobro nekoliko globlje razmisliti, da se ne bomo zaletavali kot kozlički. Nič ni potrebno narediti sedaj takoj, čas je morda še najboljši za krajša potovanja in izlete. Tudi za miselna in spiritualna duhovna potovanja. Še vedno nam bo dobro dela bližina vode. Čutili bomo vse več in več energije, pa jo lahko izkoristimo za umetniška ustvarjanja, ples ali športna tekmovanja. Tudi kakšna prošnja zna biti uslišana.


LJUBEZEN:

Povejte, kaj vam leži na duši, vendar ni potrebno začenjati vojne.
Samskim je dan naklonjen v tem, ker spodbuja manj razmišljanja, tuhtanja in analiziranja ter večjo željo po spontanem delovanju. In to je dober način za nova poznanstva.

ZDRAVJE:

Pazite na glavo. Zaradi raztresenosti in prehitrih reakcij je povečana možnost drobnih poškodb in nesreč.

DENAR:

Morda boste potrošili bistveno več, kot ste nameravali. Premislite, preden skočite.

KARIERA:

Kljub temu, da je nedelja, se nam lahko porodi nekaj novih poslovnih idej in zamisli, katere bi najraje kar takoj uresničili. Nekatere bodo ok, nekatere tudi ne. Pa se splača nekoliko razmisliti, preden gremo v akcijo. Morda je za dosego glavnega cilja potrebnih še 10 dodatnih korakov in manjših podciljev. Zato načrtujte! Vsak dober načrt vsebuje opis cilja (kaj natančno si želite), oris posameznih korakov za njegovo uresničenje, seznam virov, ki jih potrebujemo za dosego cilja (katere vire že imamo in katere bo potrebno še poiskati).

  1. Zapišite si cilj, ki bi ga radi dosegli.
  2. Zakaj bi radi dosegli ta cilj? Kaj boste imeli od tega?
  3. Kakšno bi bilo vaše življenje, če bi ta cilj dosegli?
  4. S katerimi koraki bi ga lahko dosegli? Kaj bi morali za to storiti?
  5. Katere vire potrebujete za dosego cilja? Imate dovolj časa, denarja, energije?
  6. Katere vire še potrebujete? Potrebni viri so lahko tudi določena znanja, spretnosti, spričevala, certifikati, poznanstva, samozaupanje in samozavest,…
  7. Kje, pri kom lahko dobite pomoč in podporo?

Z odgovorom na 2. in 3. vprašanje boste ugotovili, kaj vas motivira in iz tega črpali moč za nadaljevanje. Vsak dober načrt še vsebuje časovni okvir in jasen opis korakov. Kdaj boste storili svoj prvi korak in kaj natančno to bo?

Če si odgovorimo na ta vprašanja, najverjetneje ne bomo skočili v prazno.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dober dan za izlet na morje ali do bližnjega jezera. Za plavanje v bazenu ali sprehod ob obali. Za spontane aktivnosti, vendar pazite na glavo in okončine.

PRIJATELJSTVO:

Večer je idealen za večje družabne prireditve in organizacijo različnih tekmovanj, plesni večer ali druženju ob skupnih interesnih dejavnostih.

SPLOŠNO POČUTJE:

Hitreje bomo pripravljeni uresničiti vsako idejo in misel, ki nam bo padla v glavo. Bolj bomo spontani in morda celo avanturistično nestrpni, pa tudi aktivacija zaščite 71931 ne bo odveč.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.