numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 19.4.2018

Uspeh ni nekaj, kar imate. Uspeh je nekaj, kar ste.

Kombinacija števil dneva je ugodna za razmišljanje, intelektualiziranje, za komunikacijo, nastope, predstavitve in prezentacije, za manjše nakupe in trgovanje (predvsem spletno), s kakšnimi večjimi ali pomembnejšimi odločitvami pa raje počakajte. 7 v skupnem seštevku nam megli presojo, pa bomo danes mislili tako, jutri pa ravno obratno. In kakorkoli se bomo odločili (prav ali narobe) ne bomo zadovoljni. Pri dogovorih bo prihajalo do zamud, preprek, nepotrebnih prelaganj.


LJUBEZEN:

Ne odločajte se glede pomembnih stvari v zvezi. Vzemite si čas za razmislek in pogovor. Danes je dan za komunikacijo. Morda pa začnete dan tako, da svojemu partnerju pošljete prijetno sporočilo?
Samski – glede novega poznanstva se danes ne odločajte da ali ne. Pojdite v družbo, opazujte, razmišljajte, vendar si vzemite čas za odločitev. Morda boste že čez dva dni mislili povsem drugače. Če ne veste, kaj oseba misli, boste prej izvedeli resnico, če jo direktno vprašate, kot da sprašujete jasnovidce ali vedeževalce…

ZDRAVJE:

S kakšno novo metodo, novim zdravilom ali novo terapijo si lahko mnogi bolniki pomagajo k hitrejšemu zdravljenju. Misel in počutje sta danes še tesneje povezana. Ste že prebrali knjigo J. Sarno: Ozdravimo bolečine telesa? Morda vam bo ugajala.

DENAR:

Nikar se ne odločajte za večje nakupe.

KARIERA:

Pazite na besede. Pogosto se zgodi, da nas sogovornik razume popolnoma drugače, kakor si želimo. Pri poslovnih pogovorih predlagam, da preverjate ali mislite enako: »Če sem prav razumel, mislite na…« Izognete se lahko nepotrebnim težavam.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Če nimate v rokavu nobene zadeve, nikakor ne boste zgrešili z igranjem igrice Jaz sem. Kupite jo lahko tukaj: https://www.emilyenveritas.com/shop/jaz-sem/

PRIJATELJSTVO:

Pametno je imeti jeziček na vajetih, da po nepotrebnem ne zastrupimo kakšnega sicer dobrega odnosa in ne užalimo osebe.

SPLOŠNO POČUTJE:

Če bomo umirjeni, bo dan prijeten. Če bo jezik prehiteval misli, nam pa lahko povzroči precej škode in težav.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.