numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 20.4.2018

Naša prihodnost je odvisna od tega, kako vidimo svojo preteklost.

Dan oblikujeta dve materialni števili, ki želita materialno varnost in obilje v domu (skupni seštevek je 26 = 8) ter sodelovanje in podporo zaveznikov (20 v dnevu). To je dober dan za trgovanje, predvsem spletno, vendar ni primeren dan za ustanavljanje podjetij ali podpis pomembnejših pogodb. Ne prinašajo koristi, pa tudi poslovno družabništvo vodi v konflikte in izgubo.
Je pa dober dan, ne da iščemo zaveznike, temveč da vlagamo v odnose. Predvsem v družinske in sorodstvene vezi. Na tem področju bomo tudi najbolj občutljivi.


LJUBEZEN:

Občutljivi bomo; mi in partner. Zato je modro malo zadržati jeziček, saj lahko hitro povzročimo bolečino. Ugajalo nam bo, če bomo imeli občutek, da nas partner potrebuje, da smo mu v pomoč…. Partnerju najbrž tudi. V primeru razveze lahko pride do hudega boja glede delitve premoženja.
Energije tega dne bolj spodbujajo prijateljstvo kot partnerstvo, pa morda ne bo nič narobe, če samski ostanete doma in si privoščite prijetno kopel ali greste na masažo. Morda pa vas pritegne maser ali maserka?

ZDRAVJE:

Danes je dober dan za obisk pri zdravniku in zdravljenje. Tale 8 v skupnem seštevku vpliva na hitrejše celjenje in zdravljenje.

DENAR:

Previdno pri nakupih in naložbah. Lahko ste grdo izigrani.

KARIERA:

Čeprav je petek, je to še vedno delovni dan. Zaradi 8 v skupnem seštevku bomo bistveno hitrejši pri delu in z lahkoto bomo opravljali več opravil hkrati. Ker je število 20 hkrati tudi število empatije in dobrega sodelovanja, opravite danes čim več klicev, pogovorov in dogovorov, vendar ne podpisujte pogodb.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Tudi otroci bodo verjetno bolj občutljivi kot običajno. Kaj bi si vi želeli od svojih staršev, ko ste se počutili nemočni, tesnobni, občutljivi…? Pritegnite jih h kakšni skupni aktivnosti. Če nimate druge ideje, pa skupaj pripravite večerjo. S tem pokažemo svojim otrokom, da jih imamo radi in da nam je mar za njih. Tega se spominjajo, ko odrastejo. Če boste sitni in zadirčni, ko jim hitite pripravljati večerjo, ker so lačni, se čez leta ne bodo spomnili večerje, temveč vaše sitnobe.

PRIJATELJSTVO:

Občutljivost, zamera, prehitra beseda…. Bodimo bolj pozorni do prijateljev.

SPLOŠNO POČUTJE:

Čarobni trojček za dobro počutje je sonce – zelenje – voda. Malo manj prijetno za osebe, ki imajo v svoji numerični kodi števila 4, 5 ali 6.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.