numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 3.3.2018

Za dežjem vedno posije sonce!

To je dober dan, da vnesemo v svoje življenje nekaj lepega, nekaj vrednega. Pa čeprav ima to vrednost le za nas. Morda je to nova slika v dnevnem prostoru ali bomo le prebarvali poličke. Čisto drugače se počutimo, kadar naš bivalni prostor ni zgolj ekonomičen, temveč tudi prijeten za oko. In barve so hrana za dušo. Če želite več umirjenosti, vnesite nekaj nežno zelene barve. Modra povzroča, da se majhen prostor zdi večji in bolj odprt. Rumena prinaša veselje in spodbuja kreativno razmišljanje… Če imate radi bele stene, imejte pač bele, toda že kakšna barvita malenkost kot je blazina, slika ali lonček razgiba energijo prostora. Izražajmo svoj okus. To je dober dan za umetnost in umetniško ustvarjanje, za zabavo in druženje kot tudi za začetek poslovnega sodelovanja.


LJUBEZEN:

Ne le, da ne znamo izražati negativnih čustev. Pogosto se zdi, da je tako tudi s pozitivnimi. Kdaj ste nazadnje povedali partnerju, da ga imate radi, da ga cenite in da se dobro počutite ob njem? A da se ne? Ajej, potem se čimprej posvetite zdravljenju odnosov ali pa začnite pakirati kovčke. A ni škoda preživeti življenja z nekom, ki vam gre na živce? Nimate drugih možnosti? No, vi že veste. Konec koncev je vaše življenje vaše in sami odločate, za kaj se boste zavzemali in kako boste živeli. Veste pa, kajne, da nimate 300 let na razpolago?
Samski, to je idealni dan za zmenke. Odprite pogled in srce ter se pustite presenetiti.

ZDRAVJE:

Na zdravstvenem področju se ne kaže posebno naporen dan; prav nasprotno. Mnogi, ki ste bili še včeraj bolni, se boste danes bolje počutili.

DENAR:

Morda si danes privoščite nekaj za svojo dušo. Kaj je to? Knjiga, glasba, tečaj, obleka, tortica…? Ob nakupu večjih stvari bodite previdni, saj lahko veliko dobite ali veliko izgubite (kraja, goljufija). Posvetujte se s strokovnjakom. Uspe vam lahko veliki met.

KARIERA:

Danes lahko začnete novo poslovno sodelovanje. Ni ugoden dan za podpise pogodb ali ustanovitev firme, je pa dober čas za srečanje z možnimi potencialnimi poslovnimi partnerji in za pogovor, kaj so vaše želje in potrebe. Uspeh je odvisen predvsem od tega, ali vam delo v resnici ugaja. Je to nekaj, kar bi počeli tudi takrat, ko bi zadeli Jack pot? Ko izbiramo svojo poklicno pot, so nam pravilna vprašanja lahko v veliko pomoč.
Kaj me v mojem življenju najbolj osrečuje?
Kaj me najbolj navdušuje? Kaj budi strast v meni?
Čemu sem trenutno najbolj predana?
Na kaj sem najbolj ponosna? Kaj je moja največja zmaga?
Zaradi česa sem hvaležna?
Takšna vprašanja nas usmerjajo v aktivnost in v iskanje tega, kar je res naše, kar nas osrečuje. Morda se bomo le bolje počutili, morda pa odgovore uporabimo in se vprašamo: Kaj lahko storim, da bo tega več v mojem življenju?

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Normalni ljudje čutimo vsa čustva, tako pozitivna kot negativna. Nobeno negativno čustvo se ne spremeni v večjo težavo, če ga znamo sprejeti in izraziti na pravilni način. Slovenci tega ne znamo najbolj. Najlepši prikaz, kako je mamica reagirala na otrokovo jezo, sem videla na letalu od Vancouvra do Montreala. Petletna punčka je risala in se nato razjezila. V jezi je pometala okrog sebe vse barvice. Najbolj me je presenetila in navdušila reakcija mamice. Ni je okregala zaradi grdega vedenja (skoraj ne poznam slovenske mame, ki ne bi rekla: Kako grdo pa se obnašaš!«), le sočutno jo je gledala. V stilu: »Res mi je žal, da si jezna in slabe volje,« vendar ji je mirno dovolila, da se lahko jezi. Ko je hotela vstati iz sedeža, jo je pa odločno ustavila. Po dobrih 5 minutah se je punčka pomirila in mamica ji je predlagala, da pobereta barvice. Največjo škodo nam v življenju ustvarjajo zatrta in potlačena negativna čustva, ki jih ne znamo transformirat.
Otroci potrebujejo svobodo kot zrak, ki ga dihajo. Lahko jih imate najraje na svetu, toda če jim boste neprestano viseli za vratom in popravljali vsak njihov korak v strahu pred katastrofo, boste naredili iz njih socialne in čustvene invalide. Verjemite, ne bodo vam hvaležni.

PRIJATELJSTVO:

Prijateljstvo bo za vas vir velikega zadovoljstva, dajalo vam bo moč in energijo. Dober dan za druženje s prijatelji.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj kot bomo ustvarjalni, bolj bomo zadovoljni. Nekje je Anthony Robbins zapisal svoja večerna vprašanja, ki jih prav rada uporabljam:
1. Kaj dobrega sem danes naredila in kako?
2. Kaj novega sem se danes naučila?
3. Kako je današnji dan izboljšal kakovost mojega življenja? Kako lahko to uporabim kot naložbo za prihodnost?


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.