numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 3.4.2018

Sočutje je temelj človečnosti!

Dan je nalašč za druženje, ljubezen, prijateljstvo in umetniško ustvarjanje. Izboljšamo lahko mnoge odnose kot tudi poslovna razmerja. Prav tako lahko dobimo dragocene nove ideje za že obstoječe projekte. Z novimi projekti pa raje še počakajmo.


LJUBEZEN:

Ta dan združuje tako energije razumevanja kot sprejemanja drugačnosti. In ker vse to obarva še z barvami čustvene bližine ter s strastno privlačnostjo, bi bilo škoda takšen dan preživeti v samoti. Zakonci, ne glejte drug v drugem očeta in mamo (čeprav imata otroke), poglejta moškega in žensko. In ji stopita naproti.
Samski – drznite si!

ZDRAVJE:

Danes so povečane energije samozdravljenja in obnove telesa. Morda lahko telesu dodatn pomagamo s kakšno vizualizacijo.
Predstavljajmo si svoje telo, ki je od znotraj in od zunaj ovito in prepojeno s temno modro indigo svetlobo. Ko vdihnemo, vdihnemo na milijone malih sferic, ki nosijo zapis popolnega zdravja 1814321. V telesu se delijo in vsaka naša celica prejme ta zapis. Ko vse celice prejmejo zapis popolnega zdravja, se naše telo obarva v zlato barvo.
Če imate kakršnekoli zdravstvene težave – izkoristite ta čudoviti dan.
Takšno vizualizacijo lahko naredimo tudi za svoje drage. Brez spraševanja o dovoljenju.

DENAR:

Morda dobimo kakšno nagrado, priznanje ali darilo. Današnji dan je dan za obilje.

KARIERA:

Za odprtje nove firme ali za nove projekte ni najbolj ugodno, razen, če vas ne motijo kasnejši zastoji in spremembe. Lahko pa popravimo in bistveno dvignemo na višji nivo že stare zadeve.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Lažje bomo izražali svojo starševsko ljubezen, saj bomo tudi bolj optimistični in brez večjih strahov. To je krasen dan povezovanje in ustvarjanje bližine.

PRIJATELJSTVO:

Tolerantni bomo do prijateljev, bolj razumevajoči, strpni in sočutni. Prijatelji pa do nas. Izkoristimo ta dan, odprimo svoje srce.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma se bomo počutili odlično. Le ljudje, ki imajo v svoji osebni numerični kodi števili 5 in 7 lahko doživijo neke nepričakovane spremembe, ki jim ne bodo ugajale. Niz, ki negativno spreminja v pozitivno je 1888948. Poskusite. Sploh lahko kaj izgubite?


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.