numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 3.6.2018

Dve ušesi, ena usta. V takšnem razmerju danes poslušajmo in govorimo.

Dan je pod vplivom dveh števil, ki obe potrebujeta druženje in sodelovanje (3 v dnevu in v skupnem številu 2). Ker nista najbolj usklajeni, lahko povzročata pretirano upornost, prehitro odzivanje in morda celo užaljenost. Zato previdno z jezikom in na cesti. Posebno tisti, ki imate števila 5 in 7. Če bomo znali te vplive krotiti, pa bomo imeli čudoviti dan, v katerem bomo največ dosegli prav v povezovanju in v sodelovanju. Poslužite se brainstorminga, če ste pri izvedbi kakšne ideje obtičali. Več glav več ve.


LJUBEZEN:

Na takšen dan radi izražamo svoja čustva. Pravzaprav govorimo še preden vemo, kaj želimo povedati. Nič ni narobe, če izrazimo sladka, strastna čustva. V nasprotnem primeru pa najprej premislite, kaj želite povedati in predvsem – zakaj? Kaj želite doseči? Je pritoževanje, obtoževanje in najedanje res način, ki vam bo to prinesel?
Samski – verjetno že predolgo molčite; ven in v družbo!

ZDRAVJE:

Pazljivo na cesti in v ovinkih. Nestrpnost lahko povzroča celo glavobole ter vročino. Manj dober dan za petice in sedmice.

DENAR:

Morda nam čisto nepričakovano pade v glavo ideja in kupimo nekaj neobičajnega.

KARIERA:

Borbeni bomo in polni želje po tem, da »pokurimo« odvečno energijo. Če jo obrnemo v ustvarjalnost in v timsko delo, bodo dobri rezultati. Če jo bomo zapravili za vsiljevanje svoje volje in prepiranje, ne bo niti rezultatov niti dobrega počutja.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Past tega dne je nestrpnost. To je pravzaprav le zamaskirana oblika zavračanja. Bolje bo za otroka, če mu povemo, da smo zaradi obilice dela, ki je še pred nami, slabe volje, kot da tresemo nanj nestrpnost. Vsaj razumel bo in se ne bo čutil zavrženega, slabega in osovraženega. Raje odigrajte z njim igrico Jaz sem kot, da mu pridigate. Več si bo zapomnil, pa še občutek bo dober. Naročite jo lahko tukaj: https://www.emilyenveritas.com/shop/jaz-sem/ To je naložba za prihodnost. Za otroke in za vas.

PRIJATELJSTVO:

Morda srečamo starega prijatelja, s katerim že dalj časa nismo imeli stikov.

SPLOŠNO POČUTJE:

Lovila nas bosta razdražljivost in nestrpnost. Če ju bomo sprejeli, znamo imeti nemiren, težek in neprijeten dan. Če ju bomo poslali stran in se le mirno nasmehnili, pa bomo imeli ploden in uspešen dan. Šport nam lahko zelo pomaga.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.