numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 2.7.2018

Življenje mora biti zabavno in prijazno. Če ni, je vaša prednostna naloga, da začnete takšnega ustvarjati!

Dvojka v dnevu spodbuja druženje in sodelovanje. Idealen dan za timsko delo, sestanke, za glasbo in prijateljevanje. Pri podpisih novih pogodb – previdno! Če ne boste jasno skomunicirali in pregledali drobnega tiska, boste imeli kasneje težave.


LJUBEZEN:

Najbolj se vam bosta obrestovala nežnost in izražanje razumevanja. Danes je dan za glasbo in ples. Če nič drugega- izberite eno pesem in se s partnerjem zavrtite po parketu domače sobe.
Samski – pride lahko do nepričakovanega srečanja.

ZDRAVJE:

Če dobite danes neprijetne izvide ali novice, vam je ta preizkušnja usojena. Kakšen bo izzid, je odvisno le od tega, kakšno notranjo naravnanost in fokus boste zavzeli.

DENAR:

Dajte ga. Ali nekomu na ulici, ali trgovki v trgovini, branjevki na tržnici… Poklonite ga. Tistega, kar niste sposobni dati, ne morete dobiti.

KARIERA:

Je odličen dan za sodelovanje in timsko delo. Nikar pa ni za odpiranje nove firme.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dan je odličen za učenje sodelovanja in medsebojne pomoči. Kako to naučite otroka? Ne govorite. Naredite!

PRIJATELJSTVO:

Idealen dan za druženje, za izražanje sočutja in medsebojno pomoč. Še tako bogat človek je revež brez prijateljev.

SPLOŠNO POČUTJE:

Za večino bo to prijetni in umirjen dan. Pričakujete lahko nekakšen usodno določen prijetni preobrat, novico… Le za šestice je manj ugoden.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.