numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 3.7.2018

Duša se izraža skozi ples, petje, pripovedovanje zgodb, tišino…

Danes naredite nekaj neobičajnega: priredite zabavo svoji duši. Kako? Tako, da počnete stvari, ob katerih se počutite srečni, radostni, ki vas napolnjujejo z energijo… Izrazite svoje talente. Z vsakim dejanjem izrazite ljubezen sebi. Nežno se negujte, privoščite si v miru dober zdrav obrok, pišite, rišite, pojte…. Nato se obrnite k drugim. Trojka v dnevu je odprta do ljudi, živali. Spodbuja sočutje, tovariško pomoč. Odličen dan za prošnje, za iskanje in izražanje pomoči. Ni pa dan za podpise pogodb.


LJUBEZEN:

Dan za izražanje nežnosti, čustvene bližine in strasti. Popestrite vajino ljubezensko življenje; naredite nekaj neobičajnega (kar je prijetno za oba), zaplešite striptiz ali ga/jo povabite v penečo kad in ga/jo zmasirajte. Ponovno zapeljite svojega partnerja.
Samski – nikar ne ostanite doma. Prepustite se srcu, čustvom in intuiciji.

ZDRAVJE:

Če damo telesu to, kar potrebuje, se je skoraj samo sposobno vrniti v normalno stanje.

DENAR:

Krožil bo.

KARIERA:

Jasneje bomo zaznali, zakaj so se kakšne stvari ustavile… kje so morebitne težave… Prisluhnite intuiciji, ni pa ravno dan za podpis večjih pogodb.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ljubeča skrb, pogovor, negovanje…. Naj vas otrok počeše, naredi frizuro, mejkap.. – takšne drobne, majhne stvari zbližujejo.

PRIJATELJSTVO:

Čudoviti dan za druženje z ljudmi, ki jih imamo radi in so pomembni za nas. Če drugo ne, jim lahko pošljemo kakšen lep spodbuden stavek, pozdrav… Toliko, da vedo, da niso sami in da mislimo na njih.

SPLOŠNO POČUTJE:

Prijeten dan, v katerem bomo z lahkoto uredili tisto, kar do sedaj nismo mogli. Malo manj za petice in sedmice.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.