numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 21. 11. 2017

Obiščite svoje starše ali starejše sorodnike, na dušni ravni bo to dobro delo vam in njim.

Danes je dan za resnejši pristop. Za gradnjo ciljev v prihodnosti ali vsaj za polaganje njenih temeljev. Obiščite kakšno avtoriteto iz področja, ki vas zanima. Prisluhnite ljudem, ki so že uspeli tam, kjer bi radi tudi vi naredili preboj. Za to, da od besed počasi preidemo v konkretna dejanja. Vendar se lahko zgodi, da boste nekateri preveč pod pritiskom odgovornosti, bremenom krivde in tesnobe. S takšnim notranjim stanjem ne moremo dolgoročno zasejati in urediti nič dobrega. Zato najprej pomirite sebe in odstranite odvečno težo. Kjer je teža želje ali cilja prevelika, premočna, tam se ponavadi kasneje zalomi. Poglejte svoje strahove. Česa se bojite? Kaj se vam v najslabšem primeru lahko zgodi? Kakšna bi bila možna rešitev? Ne bojte se strahov, ne bežite pred njimi. Držala vas bodo v pesti. Ustavite se in jim poglejte naravnost v obraz. Strahovi se bodo zmanjšali. Vi boste pa postavili temelje svojim ciljem, ki se ne bodo porušili.

LJUBEZEN:

Različni ljudje na različne načine izražamo naklonjenost in ljubezen. Čez dan se bodo lahkotne besede vse bolj umikale težjim mislim, povečani odgovornosti in morda celo občutku bremena. V takšnem stanju smo navadno bolj vase zaprti, hladni in odmaknjeni ali pretirano nervozni. Potrebujemo pa nežnost in toplino. Če bo vaš partner pretirano nerazpoložen, morda celo tesnoben, se bo najverjetneje mučil z vprašanji, kako naj bolje poskrbi za vas in družino. Nikar ga takrat še dodatno ne napadajte. Dajte mu to, kar potrebuje: nežnost, toplino in ljubeč objem. Samski boste danes verjetno manj zabavni in lahkotni pri druženju, pa se tega spomnite, če boste na kakšnem zmenku. Ne delajte dokončnih odločitev glede zveze.

ZDRAVJE:

Nekateri boste imeli večje težave s križem in hrbtenico, pogostejši bodo zoboboli, pa tudi mehur in ledvice bodo na udaru. Ker je ves mesec november zdravje najpomembnejša in glavna tema, je dobro, da se resno lotimo tudi zdravljenja telesa. Združite vse, kar lahko in s čimer si lahko pomagate. Tako uradno medicino kot alternativo. In pri zdravljenju nikar ne pozabimo na vpliv naših misli in čustev. Dalj časa trajajoče težave z denarjem povzročajo bolečine v križu, strah pred prihodnostjo pa migrene. Če odstranimo bolečino, še nismo odpravili vzroka. V branje vam priporočam knjigo Ozdravimo bolečine telesa, ki jo je napisal Dr. John E. Sarno. Na marsikaj bomo drugače pogledali.

DENAR:

Velika verjetnost je, da se bomo tekom dneva precej zresnili. Še včerajšnje visokoleteče misli bodo pristale na tleh razuma in tesnobe. Materialna in finančna varnost nam bosta vse bolj in bolj pomembna. Mnogi bodo razmišljali, kaj bi morali dobiti, pa še niso… V takšnem razpoloženju je nesmiselno kogarkoli prositi za kakšno pomoč. Vsi se bomo bolj bali zase in za svoje družine. Radodarni bomo do družine in domačih, do drugih pa precej zaprtih rok. Razmišljali bomo, kje in kako bi prišli do novega vira denarja ali ga pomnožili… in za mnoge bo to začetek donosne dejavnosti.

KARIERA:

Razmišljali boste o svoji prihodnosti. Morda bodo to nekoliko težje misli. Še tisto, kar se vam je včeraj zdelo čisto možno in mogoče, boste danes imeli za sanjarije. Nikar pretirano ne izpustite svojih upov in kriterijev. Ni tako črno kot danes morda vidite. Ni vam zaradi gole varnosti potrebno sprejeti najnižjega dela. Imate vse adute. Zagotovljen vam je uspeh in visok položaj. Najprej uredite svoje misli in čustva.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Vse bolj boste razmišljali o tem, kaj potrebujejo, česa jim še niste omogočili in zagotovili… Odgovornost, nemoč, krivda – to so strupi, ki ubijajo radost duše. Da, otroci so žalostni, če nimajo stvari, ki jih imajo njihovi vrstniki. Vendar ta žalost ne bo nikoli prerasla v travmo, če bodo starši nežni, ljubeči ter bolj lahkotni. Travmatične izkušnje so tam, kjer nismo imeli dovolj starševske ljubeče pozornosti in kadar je vedenje staršev spremljala prevelika teža. Niso najboljši starši odgovorni starši, ki se utapljajo v občutkih krivde. Krivda potrebuje kazen. In jo na energetski ravni izziva. Kako? Tako, da imajo tisti, zaradi katerih se počutimo krive, še več težav. Energije delujejo na nezavedni ravni. Najboljši starši so srečni starši.

PRIJATELJSTVO:

V družbi svojih prijateljev boste imeli pomembno mesto, morda komu pomagate s kakšnim pametnim nasvetom.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo čutili večjo skrb za družino in prihodnost. Bolj se bomo obremenjevali morda tudi z občutki krivde. Nagnjeni bomo k temu, da bomo vse stvari videli temnejše, kot so v resnici, z večjo težo in potrebo po nadzoru in varnosti. Proti večeru bo naraščala žalost, pesimizem, malodušje… Oborožite se s kakšno dobro komedijo, poslušajte motivacijske govore (odlična je Ana Bučevič), preberite spodbudno knjigo… Naredite nekaj, kar bo zaustavilo plaz negativnih čustev.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.