numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 20. 11. 2017

Potrkajte in odprlo se vam bo. Prosite in dano vam bo. Mogoče je popolnoma vse, v kar verjamete!

Danes je dan za akcijo. Hitro boste razmišljali in zato tudi lažje povedali, kaj želite. Bodite aktivni, izkoristite ta dan za urejanje birokratskih zadev in različne dokumentacije (dan združuje materialne in duhovne vidike), oddajte prošnje ali vloge za kredit, denarno pomoč, kakršnokoli drugo uslugo… Mnoge vaše prošnje bodo ugodneje rešene, kot če jih oddaste na kakšen drugi dan. Dan je odličen za potovanja, predvsem krajša, pa tudi za selitev in odhod od doma. Tisti, ki si želite selitve in najemate stanovanja, lahko danes najdete nekaj res odličnega. Ni pa to dober dan za podpise večjih poslovnih ali materialnih pogodb. Sedaj le pripravljate vse, da boste kasneje podpisali dobro pogodbo.

LJUBEZEN:

Imeli boste več energije in optimizma, zato boste tudi lažje vzpostavljali nove stike. Samski – to je odlični dan za druženje, čeprav ni veliko verjetnosti, da se bo iz današnjih poznanstev razvilo kaj resnega in trajnega. Pojdite na kakšen koncert, večjo prireditev… Tja, kjer se nekaj dogaja v večjem številu. To ni dan za majhne družbe. Tudi vezani pari si boste želeli druženja in večje družbe.

ZDRAVJE:

Tudi optimizem in aktivnost, ko želimo urediti vse naenkrat, lahko povzroča notranji nemir. Ljudje, ki imajo težave z želodcem ali prebavo, bodo morda to čutili. Težjim bolnikom lahko rečem le eno: vaša vera dela čudeže. Verjamete, da lahko popolnoma ozdravite? Je to komu že uspelo? Se je to že zgodilo? Ste pripravljeni, da se to sedaj zgodi vam?

DENAR:

Če boste aktivni, se vam lahko na stežaj odprejo vrata prihodnjega obilja. Morda dobite povišico, morda vam odobrijo kredit… Odličnost pri delu in dober glas vam odpirajo vrata denarja. Odprla se bodo tako široko kot verjamete, da je mogoče in toliko, kot mislite, da vam pripada.

KARIERA:

Z večjo lahkoto boste predstavljali svoje ideje in zamisli, zato je to dober dan za podjetnike, da predstavijo svoje delo in storitve. Nekoliko boste sicer nagnjeni k poveličevanju (drugi tudi, zato vzemite kakšno besedo malo z rezervo). S sposobnostjo prepričevanja in lepim glasom lahko dosežete izjemni ugled in uspeh, vendar le, če upoštevate samo lastno mnenje. Kaj je tisto, kar si res želite?

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Danes je dan otrok. To je odličen dan, da peljete svoje otroke na športno igrišče. Odigrajte tenis, balinajte ali mečite na domačem igrišču žogo na koš. Otroci si takšne trenutke zapomnijo kot posebno dragocene spomine, ki jih grejejo še v pozni starosti. Naredite to zase in za njih.

PRIJATELJSTVO:

Dobro se boste počutili med prijatelji, cenili vas bodo in z lahkoto boste navezovali nove stike. To je dan, ko paše malo »nakladanja« v moški družbi, kaj vse smo in kaj vse bomo… le predaleč čez mejo nikar, da se naš entuziazem ne spremeni v napihnjenost, mi pa v žabo z velikimi usti.

SPLOŠNO POČUTJE:

Če boste aktivni in boste delovali v družbi, bo to izjemno dober in ploden dan. Če boste sami čepeli nekje v domačem kotu, se vam bo zdel neznosen in boste komaj čakali, da mine. Tisti, ki imate v svoji osebni numerični kodi število 3 ali ste v osebnem letu 3, pa malo več previdnosti na cesti. Postavite si namero: »Moja namera je, da pridem varno, prijetno in pravočasno na xy…Aktiviram niz zaščite 71931 za vse udeležence na cesti in zase.«


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.