numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 21.2.2018

Kaj storiti z nekom, ki ne ve, da ne ve? Pustite, da se z glavo zaleti v steno! (Ž. Ćurić )

Materialna osnova nam bo zelo pomembna. Razmišljali bomo o možnostih zaslužka, vendar se ne bomo čutili dovolj močni, da bi karkoli zares storili. Trmasto bomo branili neko prepričanje, čeprav želenega prav zaradi tega ne bomo mogli doseči. Stari porazi nam lahko preprečijo nove zmage. Stari neuspehi pa nam jemljejo energijo in moč za delovanje. Če se odpovemo strahu, ni več ovir za naš napredek. Najslabše, kar se nam zgodi je to, da mislimo, da vse vemo in da je naš prav edini pravilni in absolutni prav. Takšno stališče je pravzaprav posledica prikritih strahov. Nakazuje našo šibkost, ne moč. Dan je najbolj naklonjen treningu borilnih veščin, vztrajnemu in natančnemu delu, estetskemu in umetniškemu ustvarjanju. Precej manj pa prodaji, hitrim in pomembnim odločitvam ter prepirom.


LJUBEZEN:

Izkoristite svojo željo po užitkih v romantičnih podvigih. Združite nekaj sladkega, slastnega in opojnega, začinite z domišljijo in uživajte. Slastne čokoladne kroglice polnjene s sherryem ali s kakšnim whiskyem tudi učinkovito zapirajo usta sitnim ljudem. In preprečujejo večje konflikte.

ZDRAVJE:

Želja po užitkih nas lahko napade kot gverila. In temu potem sledi naš napad na hladilnik. Eh, tudi takšni dnevi so.

DENAR:

Uh, danes ni najboljši dan ne za prodajo in ne za nakupe. Ni smiselno ponujati svojih izdelkov ali storitev, saj bodo denarnice trdno zaprte. Tudi za nakupe ni najboljši dan, razen v primeru, da kupujemo stare, že rabljene stvari. Pri teh nakupih bomo imeli bolj srečno roko.

KARIERA:

Morda se bomo preveč oklepali neke ideje ali strategije in ne bomo pripravljeni popustiti niti za milimeter. Želeli bomo, da so stvari narejene točno tako kot mi želimo in točno s takšnimi koraki, kot se nam zdijo pravilni. To lahko sproži nepotrebne konflikte in napetosti, celo prave spore. Morda je dobro vedeti, da trma v odnosih ni znak močne in stabilne osebnosti, temveč označuje pomanjkanje dobrosrčnosti in inteligence.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pogosto si otroci zamislijo nekaj, za kar nam je povsem jasno, da ne bo v redu in da ne bo delovalo. Ugotavljanje, kje je meja med tem, kar je dobro, da izkusijo in med njihovo varnostjo – to je naloga staršev. Če veste, da si otrok ne bo uničil zdravja in življenja, dovolite, da naredi neumnost in nosi tudi boleče posledice. Temu procesu rečemo odraščanje. In s tem se otrok opolnomoči za samostojno življenje.

PRIJATELJSTVO:

Prijetni klepet ob kozarčku in krožniku domačih dobrot pomiri tudi srce in krepi odnose.

SPLOŠNO POČUTJE:

Da bi prikrili svoje slabosti, se lahko obnašamo bolj gospodovalno, kot je to potrebno ali prijetno za okolico in zdravo za nas same. Trening borilnih veščin nam lahko danes prinese notranjo umirjenost in stabilnost.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.