numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 22.2.2018

Privoščite si nekaj dobrega, razvajajte se.

Idealni dan za biznis in poslovne ter materialne dogovore in pogodbe. Obe števili, ki oblikujeta današnji dan (4 in 8), sta močni materialni števili, ki omogočata manifestacijo ciljev. Podjetniki, izkoristite dan za biznis in delo. Vodilo današnjega dne je: Ljubezen gre skozi želodec, pa sklepajte posle potem, ko ste poslovne partnerje peljali na dobro kosilo. To je tudi odlični dan za nakupe večjih stvari, kot so zemlja in nepremičnine, pa tudi avtomobili in večji stroji. Odlični dan za investicije ter različna vlaganja. Za odprtje in ustanavljanje podjetij. Ni pa ugoden za hitre odločitve in nepričakovana tveganja.


LJUBEZEN:

Od svojega učenja nemščine sem si zapomnila le to: Die Liebe geht durch den Magen – Ljubezen gre skozi želodec. Danes je tak dan. Dan za izmenjavo nežnosti, pozornosti ter vsakovrstnih užitkov. Naredite si prav posebno večerjo. Ob svečkah in prijetni glasbi, ob estetsko urejeni mizi. Pravzaprav se držite tega načela glede hrane: hrana naj bo okusna in domača, porcije velikosti xxl, vrhunski porcelan, izbrano vino ter nasmeh na obrazu. Garantirano ne boste zgrešili.
Samskim predlagam, da se vpišete v kakšen tečaj kuhanja; posebno tam, kjer kuhajo v parih. Morda pa v eni osebi dobite sanjskega partnerja in kuharja obenem.

ZDRAVJE:

Precej lahko vplivamo na zdravje in počutje z bioenergijo ter masažami. Glina iz našega telesa potegne marsikateri strup, pa si privoščimo vsaj kakšno glineno masko ali oblogo. Obisk pri bioenergetiku nas bo napolnil z energijo in močjo.

DENAR:

Težko bomo karkoli prodali (denar nas ne bo hotel zapustiti), bomo pa opravili odlične nakupe. Videli bomo vse detajle, odlično se bomo pogajali in resnično naredili nakupe z odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto. V primeru razveze, sodnih ali zakonitih razprav pa imejte dobrega odvetnika.

KARIERA:

Izogibajte se dvomljivim poslom in nepričakovanim ponudbam glede poslovnega partnerstva. Uspešni boste in več boste imeli, če boste delali sami. Današnji dan spodbuja vztrajno, natančno in vestno delo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dan je kot nalašč, da si z otroci privoščite kakšen kuharski večer. Pripravite skupaj gala večerjo, kjer bo vsak odgovoren za en del. Takšni večeri so all inclusive program. Vsebujejo medsebojno sodelovanje in dobro počutje tega dne, ter lansirajo pozitivne vrednote, prepričanja in prijetne spomine v odraslo dobo.

PRIJATELJSTVO:

Preprostost in prijaznost sta magična aduta, ki nam odpirata srca prijateljev.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj nagonsko se bomo odzivali na vse okrog sebe ter si želeli predvsem več preprostosti in uživanja. Danes ni priporočljiv dan za post ali kakšne diete; preveč boste sitni in razdražljivi.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.