numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 21.6.2018

Nihče ni otok. Smo kot celice enega telesa!

Dan oblikujeta dve družabni števili, ki se najbolje počutita obkroženi s prijatelji in v ustvarjalnem sodelovanju. Vibracija števila 21 spodbuja intuitivno ustvarjalnost in umetniški navdih. Obe števili pa sočutje, razumevanje drugih in željo pomagati. To je krasni dan za medsebojno sodelovanje, tudi za začetek novih poslovnih dogovarjanj. Seveda ima največjo prednost kreativnost in vse, kar je povezano z umetnostjo ter sodelovanjem, z glasbo in plesom.


LJUBEZEN:

Dan bo poln nežnosti in harmonije, če se ne boste odpovedovali seksu. Kjer je postelja hladna, tudi ni več daleč do trdih in hladnih besed.
Samski – pojdite na kakšno prireditev ali zabavo. Odličen dan je za srečanja.

ZDRAVJE:

Dober dan za obisk bioenergetika.

DENAR:

Hitreje bomo odprli denarnico in si privoščili kakšno lepo reč. Konec koncev – zakaj pa ne?

KARIERA:

Odličen dan, da se dobite z novimi potencialnimi poslovnimi partnerji in za spoznavanje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ideja – oglejte si kakšno umetniško razstavo. Lepota je izjemnega pomena. Nima nobenih negativnih učinkov in ne da se je izrabljati v škodo ljudi. Le srce širi.

PRIJATELJSTVO:

Sočutje, pripravljenost prisluhniti in dajanje pozitivnih spodbud.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda lahko trojka v dnevu (21. dan) sproži kje kakšen ljubosumni izpad, prepir ali konflikt, večinoma pa bo to dober, prijeten in ugoden dan (malo manj za petice in sedmice).


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.