numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 22.6.2018

Prijaznost odpira mnoga vrata.

Števili, ki oblikujeta dan, nista najbolj kompatibilni ter druga drugi postavljata prepreke na pot. Štirica v dnevu bi rada vztrajno, počasi in na točno določeni način dosegla svoje, energija trojke pa te načrte nepričakovano podira, zapleta in onemogoča dogovore. Zato previdno. Dan ni naklonjen poslovnim dogovorom ali podpisom pogodb, najboljši rezultat dajo te energije na področju umetnosti in ustvarjalnosti. Zato pišite, pojte, plešite, slikajte, šivajte… Kasneje jih imate lahko zase ali jih pa prodate.


LJUBEZEN:

Previdno z besedami. Morda je bolje, da odstopite od kakšnega stališča, kot da se ves dan slabo počutita zaradi konflikta.
Samski – dan je namenjen druženju ob ustvarjalnih dejavnostih, manj začetkom trdnega partnerstva.

ZDRAVJE:

Vpliv 22-ke lahko povzroča notranjo tesnobo, napetost, ozkost in togost v razmišljanju, strah in ljubosumje. Spomnite se, da bo tudi to minilo.

DENAR:

Previdnost ne bo odveč. Danes ni dan za posojanje.

KARIERA:

Dan je naklonjen umetnikom in lepotnim storitvam, modi, piscem, turizmu in gradbenikom.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne zahtevajte od otrok popolnosti. Raje odigrajte z njimi igrico Jaz sem. Bolje se boste počutili vi in oni.

PRIJATELJSTVO:

Možne so izgube.

SPLOŠNO POČUTJE:

Naše počutje bo v veliki meri odvisno od naše naravnanosti in od odločitve, kako bomo gledali na stvari okrog sebe. Bolje bomo preživeli dan, če trmo in pretirano vztrajanje pri lastnem stališču zamenjamo z dobrohotnostjo in nežnostjo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.