numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 21.7.2018

Bodite svoj lastni original, kopij je že preveč.

Dan spodbuja globoke uvide in emocije. Hkrati pa spodbuja ustvarjalnost, prinaša dobre novice, nepričakovane vesele in prijetne dogodke. Možnost, da začnete uresničevati svoje najgloblje sanje. Pišite, rišite, pojte, plešite… počnite vse, kar ste si vedno želeli in kar ste že od nekdaj govorili, da boste počeli. Nova moč in nova energija bo spodbujala optimizem in pogum za nove korake. Bodite zvesti sebi, sledite svoji duši. Imate možnost, da ponovno najdete svojo pot in sebe, hkrati pa se bolj pristno povežete s svojimi najdražjimi.


LJUBEZEN:

To je dober dan za izmenjavo nežnosti in tiho pripadnost. Poglablja se vez med partnerji.
Samski – pustite krepost in narejenost doma in morda spoznate gospo ali gospoda Pravega.

ZDRAVJE:

Odličen dan za samozdravljenje, bioenergijo in najrazličnejše postopke alternativnega zdravljenja. Možnost obnove organizma in ozdravitve je večja kot običajno.

DENAR:

Ugoden dan tudi za večje nakupe.

KARIERA:

Dober dan je za poslovna pogajanja; lažje bomo brali med vrsticami in opazili še tako droben tisk. Intuicija nam bo pomagala prepoznati, kaj bo šlo in kaj ne. Kljub temu podpise pomembnih pogodb ali odprtje firme prestavite na jesen.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ljubeča skrb bo vodila tudi naše razumevanje. Namig – odigrajte igrico JAZ SEM.

PRIJATELJSTVO:

Morda nam uide kakšna nepremišljena beseda. Nič hudega, če jo znamo popraviti. Ne zahtevajte od sebe popolnosti in da boste v vsem 100%. 100% bodite le v sprejemanju sebe. Tudi tistih delov, ki poskrbijo za kakšen lapsus. Bo bolj zabavno, ko ga bomo popravljali.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma zelo dober dan, Osebe, ki imajo v svoji kodi števili 5 in 7 pa lahko do uspeha pridejo morda skozi kakšno malo manj prijetno izkušnjo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.