numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 20.7.2018

Bodite dobri do sebe – nekajkrat se ustavite in globoko zadihajte!

Energija števila 20 je v močni disharmoniji s samim dnevom; petkom. Petku vlada Venera, ki se izraža skozi šestico. Dvojka in šestica pa si močno nagajata. Druga iz druge vlečeta bolj negativne lastnosti. Predvsem na področju odnosov, saj obe tam najbolj delujeta. Zato bo ta dan verjetno precej bolj napet in nemiren. Večja bo občutljivost, ljubosumje, strah, egoizem in maščevalnost. Lažje nam bo, če se bomo zavestno umirjali. Meditacija in globoko dihanje precej pomagata. Bomo pa učinkoviti pri težkih pogajanjih in poslovnih dogovarjanjih.


LJUBEZEN:

Poudarek bo na MOJA žena, mož… Posesivnost, gospodovalnost, ljubosumje… vse to je hudo daleč od ljubezni in le redkokdaj prinese kaj dobrega v razmerje. Brzdajte svoje nizke strasti, raje dajte ognju prostor v domači postelji.
Samski – seks bo tisto, kar vas bo danes najbolj zanimalo. Vse bo ok, če sta oba samska. Sicer pa ne bodite presenečeni, če bo skrivnost odkrita.

ZDRAVJE:

Dan ni ugoden za operativne posege ali za puljenje zob. Odličen je za obisk pri družinskem terapevtu, coachu ali psihoterapevtu. Možna poslabšanja pri bolnikih.

DENAR:

Težko nam bo šel iz rok, sicer pa dan ni naklonjen nakupom.

KARIERA:

Če boste prosili za kakšno povišico, boste najverjetneje dobili nasvet, kako ravnajte z denarjem, da vam ne bo prehitro zmanjkal. Lahko pa lahko odkrijete, zakaj neka stvar ne fukcionira kot bi morala. Uspešno za psihiatre, terapevte, zdravnike in zdravilce, pa tudi avtomehanike. Le timsko delo bo oteženo, saj bomo vsi bolj trmasti in nepopustljivi.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne, nimate pravice reči otrokom vse, kar vam pade na jezik! Niso vaša kanta za odlaganje notranjih čustvenih smeti.

PRIJATELJSTVO:

Morda je bolje, da ostanemo doma, kot da po nepotrebnem podremo dobre odnose samo zato, ker bo moralo biti vse po naše. Tudi drugi bodo namreč misliti tako.

SPLOŠNO POČUTJE:

Na dan lahko bruhajo nizke strasti. Težek dan. Predlagam, da raje prisluhnete kakšnemu pozitivnemu motivacijskemu video posnetku. Morda Esther Hicks ali pa Ani Bučevič. Na internetu jih je na tone. Ne dovolite negativnim čustvom, da vas okupirajo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.