numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 23. 11. 2017

Vse vaše težave so le trenutnega značaja. V prihodnosti se že kaže prijetna sprememba.

Dan za delo in pridnost. Še vedno je to resen delovni dan, ki je najbolj naklonjen poslovnim sestankom, tistemu mukotrpnemu dolgočasnemu in duhamornemu delu, ki se mu večinoma najraje izognemo. Pa načrtovanju dolgoročnih ciljev, pogovorom s poslovnimi avtoritetami… Na koncu dneva boste zadovoljni s tistim znanim občutkom po dobro opravljenem delu. Najslabše bo, če boste dan preživeli pred TV, v lenobi in ležernosti. Ne le, da ne boste imeli nobenega dobrega rezultata, še slabše se boste počutili in težave se bodo nakopičile. Zato bodite aktivni, delovni, raje nasekajte ali pojdite v naravo.

LJUBEZEN:

Hlad in sumničavost vas lahko z nevidno steno ločita od vašega partnerja. Želite dokazati, kaj vse je vaš partner storil narobe ali želite, da se ponovno zbližata? Različna odgovora zahtevata različno vedenje in dajeta različne rezultate. Izbira je vaša. Samski – današnji dan ni naklonjen romantiki in ljubezni. Počakajte še malo.

ZDRAVJE:

Tisti, ki ste imeli v preteklosti kakšne težave zaradi borelije in borelioze, imate lahko danes ponovno neke sitnosti. Ali težave pri gibanju. Manj, kot se boste gibali, prej bo kaj narobe. Pravzaprav vam bosta večja fizična aktivnost in fizično gibanje najbolj koristila.

DENAR:

Preobremenjeni bomo z razmišljanjem in s strahovi glede svoje finančne prihodnosti. Bodite previdni pri naložbah ali posojanju, saj so možne težave in izgube. Sicer pa raje ne prosite koga za finančno pomoč, saj jo boste le s težavo dobili.

KARIERA:

Morda boste pretirano zaskrbljeni za svoj ugled in renome, zato boste tudi bolj občutljivi. Najbolj se vam bo obrestovalo pridno in vztrajno delo. Če boste med tistimi, ki boste danes izgubili službo – umirite se. Če verjamete ali ne – čaka vas nekaj boljšega. Marsikatero težavo lahko preprečite z notranjo umiritvijo in pozitivnim pogledom.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Besede: oprosti mi, žal mi je, hvala ti in rada te imam lahko pozdravijo še tako ranjeno srce.

PRIJATELJSTVO:

Zapirali se boste vase, čeprav vam bodo prijatelji stali ob strani in vam želeli pomagati. Sprejmite njihovo pomoč in bližino.

SPLOŠNO POČUTJE:

Kadar vam bo težko, se spomnite, da sprememba že prihaja.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.