numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 23.6.2018

Ko iščemo svojo pot, se soočamo z mnogimi zmotami in strahovi. Pa vendar jo je lahko prepoznati. Daje nam energijo in strast.

Števili, ki oblikujeta dan, vplivata na vse večje želje po spremembah in ureditvi. Predvsem na poklicnem in poslovnem področju. Tisti, ki niste zadovoljni s svojim načinom življenja in služenjem denarja, boste še bolj nezadovoljni. Vse z namenom, da začnete iskati svojo lastno pot. Takšno, ki vam energijo daje, ne jemlje. Dan je ugoden za globoka spoznanja, kaj je res naše in kaj ne. Morda bo potrebno dogovoriti in razrešiti odnos s kakšno pomembno moško osebo.


LJUBEZEN:

Prebudile se bodo mnoge strasti. Prijetne in neprijetne.
Samski – ne zapletajte se z že vezanimi. Nič ne boste dobili, izgubili pa precej.

ZDRAVJE:

Dober dan za obisk pri coachu, družinskem terapevtu ali svetovalcu. Vse fizične bolezni imajo svoj prvi vzrok v globokem nezadovoljstvu.

DENAR:

Previdno ravnajte z njim.

KARIERA:

Če ne bi potrebovali več niti enega samega evra, kaj bi želeli početi? S čim bi se resnično radi ukvarjali? Katere vaše potrebe in vrednote bi s tem zadovoljili? Lahko morda s tem že začnete? Morda korak za korakom?

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dober dan, da se na novo postavijo določena pravila skupnega življenja in porazdelijo zadolžitve.

PRIJATELJSTVO:

Morda bomo hitro užaljeni zaradi kakšne besede, pa je ta dan morda bolje preživeti v samoti ali na dolgem sprehodu v naravi.

SPLOŠNO POČUTJE:

Nagnjeni bomo k preobčutljivosti in hitro dovzetni za slabe misli. Nikar jim ne dovolimo vstopa v svoja srca.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.