numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 23.7.2018

Novo okolje nam omogoča nov zorni kot.

Dan je idealen za potovanja ali za načrtovanje potovanja in počitnic. Za ples, komunikacijo s tujino, spletni marketing. Energija dneva bo v nas budila želje po dogodivščinah, avanturah, najraje bi pobegnili kam daleč… Če lahko; dajte! Sicer pa je to dober dan za pisanje, branje, obisk kina ali gledališča, za druženje, šport in zabavo… Verjetno bodo tudi srca bolj odprta in bo uslišanih več prošenj; kakršnekoli pač že bodo.


LJUBEZEN:

Dolgočasje lahko vodi v iskanje zabave izven zakona, v površno iskanje zabave in hitrih užitkov. Uporabite svojo domišljijo in staro razmerje oblecite v nove barve.
Samski – dober dan za spoznavanje in druženje; obetajo se vam zanimiva srečanja.

ZDRAVJE:

Ni ravno najbolj primeren dan za operativne posege, posebno še, če imate v časovni kodi število 3.

DENAR:

Dan spodbuja tudi spletne nakupe. Če imate namen zaprositi v službi za kakšno ugodnost ali povišico, je to kar primeren dan.

KARIERA:

Morda najdete način, kako v tujini predstaviti svoje izdelke in storitve.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Z otroki lahko preživimo zelo zanimivo popoldne ali večer, če si skupaj pogledamo kakšen kraj na internetu… Izvedeli boste, kaj si želijo, kaj jih navdušuje, še pomembneje pa je to, da bodo otroci dobili občutek, da vas njihove želje zanimajo in da so pomembne za vas. Tudi tako se gradi spoštovanje in bližina.

PRIJATELJSTVO:

Krasni dan za druženje, morda na skupnem izletu, pri plesu ali športu.

SPLOŠNO POČUTJE:

Dan bo večinoma prijeten in sproščen, nekaj več notranje napetosti lahko čutijo osebe, ki imajo v svoji numerični kodi števili 3 ali 8.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.