numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 24.7.2018

Ljubezen je dar, ne nagrada.

Dan je namenjen domu, družini, prijateljem… Poslušanju in pogovarjanju. Še vedno bomo umirjeni in optimistični, polni občutka, da lahko rešimo vse težave. Izkoristimo ta dan za to, da v resnici poglobimo svoje odnose z našimi najdražjimi ali rešimo kakšno težavo v hiši (pipe, odtoki, elektrika…). Drugi nam bodo bolj pripravljeni prisluhniti, pa bomo vsi bolj prijazni drug do drugega. Dober dan za nakupe, predvsem stvari za dom ter kozmetike in mode. Dan za lepšanje doma in sebe.


LJUBEZEN:

Opremite svojo lenobnost z erotiko in pustite, da vaju odnese domišljija. Naj partnerska zveza vsebuje več veselja in radosti kot dolžnosti, pa bosta oba zadovoljna.
Samski – zabavali se boste v družbi, vendar boste nagnjeni k temu, da boste vse gledali skozi rožnata očala. Kakšen dan kasneje boste stvari videli v drugi luči in čisto mogoče je, da vam ne bodo več ugajale.

ZDRAVJE:

Kirurškim posegom se še nekaj dni raje odpovejte, če lahko. Danes se priporočata ples in plavanje.

DENAR:

Dober dan za drobne nakupe, tudi preko spleta. Predvsem vseh stvari za dom, modo in kozmetiko.

KARIERA:

Morda boste pridobili na renomeju, v denarnici pa bo najbrž ostalo pri starem. Zaprosite za povišico ali kakšno ugodnost. S prijaznostjo in malo humorja, bo vaša prošnja najverjetneje celo uslišana.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dan, ko se boste zabavali, če peljete svoje otroke na kakšno prireditev. Odličen dan za pohajkovanje in morda nakup kakšne kozmetike; najstnice bodo navdušene, vi se boste pa zbližali s svojo odraščajočo hčerjo.

PRIJATELJSTVO:

Odlični dan, da se dobite s prijatelji in izmenjate nekaj besed, zamisli, pogledov…

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma bo to prijeten in umirjen dan, le osebe, ki imajo v svoji kodi števila 2, 4 ali 8 se bodo občasno počutile negotove.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.