numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 23. 8. 2017

Mogoče je popolnoma vse, v kar verjamete!

Večini ljudem bo današnji dan prinesel nekaj več sproščenosti in si bodo oddahnili od napetosti zadnjih nekaj dni. Kljub temu se lahko Merkurček še malo pozabava, pa bodo občasne motnje s telefoni in ostalimi komunikacijskimi napravami. Tudi z jezički ?. Kar mirno zadihajte in pojdite morda kakšno minuto prej od doma kot običajno. Če imate v svoji numerični kodi še števila 3 in 7, pa bo kar prav, da si aktivirate kodo varne vožnje 11179 in sreče 28 7 741. Sreča bo kar vsem prav prišla, kajne?

LJUBEZEN:

Danes ste režiserji ljubezenskega filma, kjer imate tudi glavno vlogo. Sreča na čustvenem področju se spreminja skladno z vašim prepričanjem. Predstavljajte si, da živite v skladni in harmonični skupnosti, kjer ljubite in ste ljubljeni. V kateri točno veste, da vas partner neskončno ljubi in spoštuje (čeprav je trenutno morda siten). Ali da boste vsak hip spoznali čudovitega partnerja zase (če ste še samski). Kako bi razmišljali o svetu in sebi? Kako bi se obnašali? Počnite to že sedaj! Življenje se bo odzvalo.

ZDRAVJE:

Vaša vera, vaše zaupanje in sreča v srcu dela čudeže. Pa dobro dene bolj lahkotna hrana.

DENAR:

Odličnost pri delu in dober glas vam odpirajo vrata denarja. Odprla se bodo tako široko kot verjamete, da je mogoče in toliko, kot mislite, da vam pripada. Začnite dan z jutranjimi afirmacijami: »Življenje me ljubi in jaz ljubim življenje. Denar iz vseh strani priteka v moje življenje. Ljubim svoje delo, nadrejeni in stranke me cenijo in so me pripravljeni dobro plačati….« Povejte si vse tisto, kar želite, da bi bilo res (In v kar lahko verjamete!)

KARIERA:

Danes boste bolj pametno naredili, če boste poslušali zgolj sebe in upoštevali le svoje mnenje. Izbirajte prijazne besede in se izogibajte grobostim v izražanju. Več boste dosegli z razumskim prepričevanjem in z razumevanjem.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Želeli boste imeti več osebne svobode in jo boste dajali tudi svojim najdražjim. Vsi boste nekoliko lažje zadihali.

PRIJATELJSTVO:

Pojdite na kavico in prijateljski klepet, morda na ogled kakšne komedije ali prireditve… Dobro se boste počutili med prijatelji, cenili vas bodo in z lahkoto boste navezovali nove stike.

SPLOŠNO POČUTJE:

Nekoliko lahkotneje boste zadihali, zato tudi ne boste vseh besed in dogodkov jemali tako smrtno resno. In zato bo dan prijeten. Resno vam povem: resno smo preveč resni ?. Nasmejte se in svet se bo smejal z vami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.