numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 22. 8. 2017

Vašo prihodnost bodo določali temelji, ki jih sedaj postavljate.

Danes je dan, ko je pametno pregledati ali so temelji življenja, kakršnega si želimo, res trdni. Je poslovno življenje postavljeno tako, da se bo odvijalo v željeno smer? Je potrebno še kaj doreči? So odnosi s pomembno moško osebo jasni in dogovori razumljivo dorečeni? Če niso – uredite to čimprej, sicer se bodo zadeve kasneje sesule ob najbolj neprimernem času. Taktika pometanja pod preprogo in upanja, da se bo že samo postavilo na pravo mesto, ne bo učinkovita. Tvegajte odkriti pogovor, le tako lahko postavite dobre temelje in zdrave odnose v prihodnje. Če v odnosu niste sprejeti in morate igrati osebo, kar niste – izstopite. Kasneje bo bolečina večja.

LJUBEZEN:

Za dobre odnose je sprejemanje drugačnosti nujno. Vedno nam je nekaj všeč in nekaj ne. Toda osebo je potrebno sprejeti v celoti, če želite z njo živeti. Gre za usklajevanje vrednot in pričakovanj. To je nujno. Nepopuščanje in togost v stališčih (samo jaz imam prav in po moje bo) vas dela osamljene. Vnesite nekaj več lahkotnosti v svoje vedenje.  Če ne morete biti v odnosu to, kar ste, razmislite o prekinitvi.

ZDRAVJE:

Usoda nam včasih preko bolezni pokaže, kje smo zgrešili svojo pot in kaj počnemo narobe. Ko se umirimo in spet najdemo pot do sebe, se tudi telo okrepi. Današnji dan je odličen za zdravljenje in za kirurške posege.

DENAR:

Materialne probleme boste najhitreje rešili preko sodelovanja z drugimi. Ne zapirajte se vase.

KARIERA:

S svojo odgovornostjo, pridnostjo in marljivostjo si boste zagotovili stabilni položaj v službi in pri poslih. Potrebno je preseči črno-belo miselnost: če nisi z menoj, si proti meni. Iščite možnosti sodelovanja, iščite skupne točke, uporabite različne sposobnosti ter osebnostne lastnosti v medsebojnem sodelovanju. Pogodbe podpisujte pa nekoliko kasneje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne pričakujte in ne zahtevajte od svojih najdražjih, da so popolni in idealni. Dajte jim prijazno in ljubečo naklonjenost tudi takrat, kadar naredijo kakšno napako. Vprašajte se: »Kaj bi jaz potreboval/a v takšnih okoliščinah?«

PRIJATELJSTVO:

Introvertiranost in odmikanje od drugih stopnjuje osamljenost. Priključite se kakšni skupinski aktivnosti.

SPLOŠNO POČUTJE:

Spremljal vas bo občutek izkoriščanosti. Prepričani boste, da veliko dajete in le malo dobite. Poglejte od daleč in iz drugega zornega kota na celotno situacijo, pa boste videli stvari v drugačni luči. Več težav kot boste videli, več jih boste imeli. Več lepega kot boste videli okrog sebe, lepši bo vaš vsakdan.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.