numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 23. 9. 2017

Morda vas bo skušal notranji vražiček speljati na krivo pot, vendar imate močne in številne zaščitnike.

Čeprav bo včerajšnji čar lahkotnosti nekoliko zbledel, pa je to vendarle dober dan za podpis poslovnih in materialnih pogodb. Učinkoviti boste, osredotočeni, le prepirom se raje izognite. Bolj se držite zastavljenih načrtov. Predvsem v prometu. Saj poznate občutek, ko peljete po določeni poti in se nenadoma hipno odločite, da boste zavili drugje. NIKAR! Ne spreminjajte poti in se ne odločite na vrat na nos za kakšno potovanje. Tudi operacije ali obisk pri kiropraktiku raje prestavite.

LJUBEZEN:

Močna seksualna energija vam lahko doda prav karizmatično seksualno privlačnost ali vas pahne v to, da boste premalo nežni in romantični. Vezani boste morda po nepotrebnem ljubosumni na svojega partnerja, s čimer lahko zanetite precej divji prepir. Bolje, da se ugriznete v jezik; verjemite. Če imate kakšno skrito razmerje – previdno. Morda ne bo več dolgo skrito.

Samski – želja po seksu bo močna, po trajnem partnerstvu pa precej manj.

ZDRAVJE:

Danes ni ugoden dan za operativne posege ali obiske pri zobozdravniku in kiropraktiku. Če res ni nujno, se raje izognite in prestavite. Pijte čim več vode.

DENAR:

Težko boste dali od sebe vsak evro, skopuški boste in pretirano varčni. Hoteli boste dobivat, ne pa tudi dajat. Lahko pa podpišete neko novo materialno pogodbo, ki vam bo dala dobre rezultate. Imeli boste nos za dobiček.

KARIERA:

Kritični boste. Prav tako boste imeli globlji vpogled v stvari in odnose. Hitro boste ugotovili, kaj je za vas dobro in kje so pasti, zato je to tudi ugoden dan za podpis pogodb. Lahko opazite neke nepravilnosti ali skrite napake pri že obstoječem poslu, projektu in preprečite veliko škodo ali nesrečo. To je dober dan za kritično preverjanje svojih aktivnosti.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Verjetno boste skrbni in odgovorni. Hkrati pa nagnjeni k pretiranim čustvenim izbruhom ter vzkipljivosti. Vprašajte se, kaj bi si vi želeli od starša v takšni situaciji. Kakšno vedenje bi si želeli? Je brezkompromisna odločnost res najboljši način? Bodite bolj prijazni in nežni. Ne začenjajte vojne s sorodniki.

PRIJATELJSTVO:

Sumničavi boste in nezaupljivi. Tekmovalni. Težko boste prenesli poraz pri kakšnem športu. Morda je bolje, da greste danes na kakšno prijetno masažo kot v družbo s prijatelji.

SPLOŠNO POČUTJE:

Delovna preobremenjenost bo jačala vaš notranji nemir. Vzkipljivi boste, bolj nestrpni ter nepotrpežljivi. Zadihajte malo, predvsem pa se izogibajte nestrpnosti pri ljudeh, ki vam res veliko pomenijo. Veste, kaj sporočate z nestrpnostjo? Nisi mi dovolj pomemben, da bi te poslušal. To boli.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.