numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 22. 9. 2017

Na stežaj se vam odpirajo vrata sreče in obilja. Mogoče je popolnoma vse, v kar verjamete!

Meja, do katere boste kaj dosegli, so le vaša prepričanja. Vse vam je naklonjeno, vsa vrata so odprta. Izborite si sestanek z za vas pomembno osebo, predstavite svoj projekt, želje, vizijo… Ni se vam potrebno dokončno vsega dogovoriti, narediti podrobnega načrta, podpisati pogodbe… o, ne. To pride kasneje na vrsto. Sedaj le predstavite, pokažite, izrazite. Nič hudega, če še ne veste, kako bi se tega lotili in izpeljali. Vzpostavite kontakt, spoznajte se in rokujte, spregovorite o željah in prisluhnite potrebam sogovornika. Na podlagi tega pogovora boste kasneje dobili konkretno pomoč in dobre rezultate.

LJUBEZEN:

Sreča na čustvenem področju se spreminja skladno z vašim prepričanjem. Predstavljajte si, da živite v skladni in harmonični skupnosti, kjer ljubite in ste ljubljeni. Kako bi razmišljali o svetu in sebi? Kako bi se obnašali? Počnite to že sedaj! Življenje se bo odzvalo.

Samski, to je vaših 5 minut. Pojdite v družbo, šarmantni boste in privlačni. Venera vas bo vzela pod svoje okrilje in prestopili boste v srečnejši ljubezenski tok.

ZDRAVJE:

Vaša vera dela čudeže. Veste, prav vse je mogoče. Tudi popolna čudežna ozdravitev in izceljenje. Dan za čudeže.

DENAR:

Odličnost pri delu in dober glas odpirajo vrata denarju in obilju vsega dobrega. Dobite lahko neko nagrado, dobiček, novice, ki prinašajo zadovoljstvo in blagostanje. Srečo boste imeli tudi pri špekulacijah in predvsem pri poslih, ki se navezujejo na tujino. Sreča se vam na široko smeje.

KARIERA:

Odličen dan za predstavitev novega projekta ali vizije. Poslovni partnerji, sodelavci in nadrejeni vam bodo prisluhnili z naklonjenostjo. Najbolj boste uspešni pri poslovanju s tujino. Izkoristite srečo, ki se vam je prilepila na podplate in bodite aktivni.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Želeli boste imeti več osebne svobode in jo boste dajali tudi svojim najdražjim.

PRIJATELJSTVO:

Uživali boste v izbrani družbi, prav tako pa lahko spoznate nove prijatelje, ki vam bodo še veliko pomenili.

SPLOŠNO POČUTJE:

Zadovoljni boste, polni notranje radosti.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.