numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 24.5.2018

Človek, ki ne vidi lepote v vsakdanjih malih stvareh, bo večno nezadovoljen.

Dan oblikujeta dve med seboj nekompatibilni števili, ki povzročata težave v odnosih in partnerstvu. Število 24 spodbuja egoizem in izrabljanje drugih za svojo korist, 4 pa potrebo po žrtvovanju. Tako se hitro lahko zgodi, da smo na koncu dneva silno razočarani, ker nismo dobili tega, kar menimo, da bi morali. Predvsem pa zato, ker vidimo vse, kar smo dali in nič, kar smo dobili. Zato pazljivo na področju partnerskih odnosov. Dan je bolj ugoden za delo in poslovna dogovarjanja. Najbolj za tista področja, ki so povezana z lepoto in umetnostjo.


LJUBEZEN:

Lažje nam bo, če ne bomo toliko gledali, kaj vse dajemo in česa nismo dobili, temveč obratno. Možne so zamere in nesoglasja zaradi lastnih manipulacij in igric.
Samski – srečanja in spoznavni večer v plesni dvorani je odlična izbira.

ZDRAVJE:

Dober dan za ples ali plavanje.

DENAR:

V malenkostih bomo radodarni. Večinoma zato, ker si bomo od tega obetali večje dobitke.

KARIERA:

Dan je dober za poslovne dogovore in poslovna srečanja. Želeli se bomo pokazati v svoji najboljši luči, zato bomo delovali bolj umirjeni in razumevajoči. Dober dan je tudi za poučevanje in predavanja.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Izkoristimo energije dneva za obisk galerije ali gledališke in lutkovne predstave, za skupno branje ali morda veselo ličenje.

PRIJATELJSTVO:

Dan je odličen za prijateljsko druženje, če le ne zapadete v »izrabljanje«. Nagnjeni bomo k temu, da zakrijemo svoje resnične želje: nekaj malega prinesemo, ker si obetamo večjo korist. Možne so zamere.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj kot bomo iskreni, bolje se bomo počutili. Bolj, kot bomo manipulirali in igrali neke podtalne igrice, bolj bomo nezadovoljni. Kajti tisto, kar vidimo v ozadju, je v naših glavah, ne v resnici.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.