numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 23.5.2018

Najkrajša pot ni vedno najhitrejša. In hitro delovanje ni vedno najbolj modra izbira!

Dan oblikujeta dve hitri, toda med seboj nasprotujoči števili, kar se hitro odrazi v prehitri komunikaciji, v težavah s komunikacijo in tehnologijo, ki komunikacijo omogoča… V praznih besedah, ki danes držijo, jutri pa več ne… Najbolje bomo storili, če se malo umirimo. Kadar avto prehitro drvi, je potrebno malo pritisniti na zavoro, kajne? Težavam v sporazumevanju se najlažje izognemo tako, da na koncu dogovora ponovimo: »Če sem te prav razumela, sva se dogovorili, da boš ti naredila to in to do takrat, jaz pa…« Imata pa seveda obe števili ogromno energije za nove načrte in tudi za delovanje. Izkoristimo to energijo za delo. Končajmo stvari, s katerimi smo do sedaj odlašali. Če potrebujete kakšno konkretno pomoč pri izvedbi – pokličite. Vendar dan ni primeren za denarne in finančne prošnje.


LJUBEZEN:

Odlično se boste imeli, če se s partnerjem odpravita na ples. To je odlični dan za ples. Morda bomo čutili povečano potrebo po komunikaciji, pa je dobro premisliti, kaj pravzaprav želimo povedati, preden odpremo usta.
Samski – spoznavni večer v plesni dvorani je odlična izbira dogajanja.

ZDRAVJE:

Dober dan za zdravljenje in regeneracijo. Za hitro celjenje ran.

DENAR:

Hitro nas lahko zanese v eno ali v drugo skrajnost: da čisto brez veze kupimo neko zadevo ali pa popolnoma zapremo dlan.

KARIERA:

Dan je bolj ugoden za rutinska dela. Nagnjeni bomo k prehitremu delovanju in si za nove stvari najverjetneje ne bomo vzeli dovolj potrebnega časa. Pri prehitrem delovanju pa hitro pride do težav. Pred začetkom dela si naredite plan, organizirajte se. Ker sta obe števili dneva izrazito ekstrovertirani, se lahko zelo uspešno dogovorimo za kakšno sodelovanje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Več veselja, zabave in smeha prinaša v naše odnose tisto, česar se vse življenje radi spominjamo. Tako ustvarjamo dober stik in radost. Morda pa danes doma zaplešete s svojimi mulčki ?.

PRIJATELJSTVO:

Preživimo lahko nekaj zabavnih skupnih trenutkov, za denarno pomoč ali posojilo pa raje ne prosimo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma se bomo počutili zelo dobro. Čutili bomo več energije, več medsebojne pomoči in sodelovanja. Najmanj ugoden dan je za osebe, ki imajo v svoji osebni numerični kodi število 7.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.