numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 25. 8. 2017

Vaše želje in molitve so uslišane! Rešili boste težave in pridobili modrost.

To je dan za zdravljenje in celjenje. Tako konkretno fizičnega telesa… dober dan za obisk zobozdravnika (če le nimate 3 v svoji osebni numerični kodi), kot tudi za obisk ajurvedskega zdravnika, pa za izvajanje joge, meditacije, očiščevalnih šamanskih vaj v naravi…

LJUBEZEN:

Vezani boste nihali ali bi razmerje ohranili ali ne. Nikar prehitro ne zapirajte vrat za seboj. Vzemite si čas za razmislek. Kasneje se vam mnoge stvari ne bodo zdele več tako črne. Samski boste bežali  v samoto. Ostanite zvesti svojim vrednotam, vendar se ne osamite preveč.

ZDRAVJE:

Vaše zdravstveno stanje je v tesni povezavi s tem, kar jeste in predvsem, kako se počutite. Privoščite si sprehod po gozdu ali nekje ob vodi. Domači ljubljenčki vam bodo v veliko tolažbo in pomoč pri zmanjševanju stresa. Ne prenajedajte se.

DENAR:

Kljub trenutnemu padcu in razočaranju boste ponovno pridobili potrebne finance. Nikar vas naj strah ne premaga.

KARIERA:

Po določenem zastoju in prekinitvi aktivnosti se bo stanje normaliziralo. Uspeli boste! Nikar se sedaj ne zaletavajte z glavo skozi zid in ne izsiljujte odločitev ter pogovorov. Počakajte.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ta dan se boste bolje počutili, če si vnesete pravilo: »Ne jemlji vsega osebno.« Morda boste premočno čustvovali, videli stvari težje in bolj črne kot so v resnici. Takšna močna čustva vam lahko povzročijo le bolečino in razočaranje.  Odmaknite se malo in se najprej notranje umirite. Potem boste videli bolj jasno in brez odvečne čustvene prtljage. Skozi to bolečino boste pridobili novo modrost.

PRIJATELJSTVO:

Potegnili se boste vase kot školjka in le malokomu pustili bliže k sebi. Iskali boste globoko skrite duhovne povezave in razloge, se poglabljali v svet psihe in nezavednih vzgibov… S tem ni nič narobe, le nikar se preveč ne oddaljite od ljudi.

SPLOŠNO POČUTJE:

Povečalo se bo vaše zanimanje za okultizem, celo religioznost. Morda se odločite za vpis v izobraževanje, ki vas že dalj časa zanima: astrologija, numerologija, psihologija… Kasneje se vam bodo ta znanja bogato obrestovala. Mir boste iskali v sebi in v znanju. Pogosto boste zmedeni in nesigurni. Nihali boste v svojih odločitvah, nato pa se boste umirili. Prisluhnite si in sledite temu, kar vas resnično nagovarja. Pridobili boste modrost, ki jo potrebujete.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.