numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 26. 8. 2017

Vse vaše težave so le trenutnega značaja. V prihodnosti se že kaže prijetna sprememba.

Dan, ko vas bodo morda žalost, strahovi in skrbi stisnili za vrat. Najbolje boste storili, če greste na dolg sprehod v naravo, najbolje h kakšni tekoči vodi ali kar na celodnevni planinski izlet. Morda na krajše potovanje v tujino. Ne rešujte težav, ko ste tesnobni in zaskrbljeni. Najprej odpravite strahove (zelo pomagajo najrazličnejše meridianske tehnike tapkanja), šele potem se boste s svežo močjo lotili iskanja rešitev. S takšno energijo kot si boste postavili cilje, takšne rezultate vam bodo prinesli. Zato najprej poskrbite za dobro počutje, za upanje in zaupanje, nato pa … go on.

LJUBEZEN:

Občutek osamljenosti vas lahko z nevidno steno loči od vašega partnerja. Želite dokazati, kaj vse je vaš partner storil narobe ali želite, da se ponovno zbližata? Različna odgovora zahtevata različno vedenje in dajeta različne rezultate. Izbira je vaša.

Samski boste hitreje v partnerstvu, če boste bolj lahkotni. Sicer pa ta dan spodbuja prijateljstvo, ne partnerstvo.

ZDRAVJE:

Nič hujšega ne bo.

DENAR:

Bodite previdni pri naložbah ali posojanju, saj so možne težave in izgube. Če niste pripravljeni denarja pokloniti, ga raje ne posodite. Velika verjetnost je, da ga ne boste dobili nazaj.

KARIERA:

Marsikatero težavo lahko preprečite z notranjo umiritvijo in pozitivnim pogledom. Morda pa si vzamete dopust (če imate delovno soboto) in preživite dan v naravi.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Najbolje se boste počutili, če greste na skupni družinski planinski pohod in se ne lotevate preveč resnih tem.

Solze spirajo čustvene usedline in bremena.

PRIJATELJSTVO:

Zapirali se boste vase, čeprav vam bodo prijatelji stali ob strani in vam želeli pomagati. Sprejmite njihovo pomoč in bližino. To je dober dan za prijateljstvo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Če vam bo morda težko, če boste zaradi česa žalostni, se spomnite, da sprememba že prihaja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.