numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 25. 9. 2017

Vse vaše morebitne težave so le trenutnega značaja. V prihodnosti se že kaže prijetna sprememba.

Če imate kakršnekoli materialne težave, je danes čisto dober dan, da vložite prošnjo za kredit ali pomoč. Dan podpira zdravljenje na materialnih ravneh in ljudje vam bodo pripravljeni priskočiti na pomoč (v okviru svojih zmožnosti in možnosti), če boste prijazno razložili, kaj potrebujete. Ta dan je dobro začeti s pozitivnimi afirmacijami, da si dvignete pozitivno naravnanost ter se umirite. Pojdite na fitnes ali na dolg sprehod v naravo.

LJUBEZEN:

Če boste vnesli v svoje razmerje nekaj domišljije in si popestrili dan, bo to sigurno ojačalo vajin odnos. Le besednemu dvobojevanju in pikanju se izognite.

Samski boste imeli več sreče pri prijateljevanju kot v ljubezni. Zveze, ki se v takšnem dnevu začnejo, le redkokdaj trajajo dalj časa.

ZDRAVJE:

Nič hujšega ne bo.

DENAR:

Morda boste bolj zaskrbljeni kot običajno. Bodite previdni pri naložbah ali posojanju, saj so možne težave in izgube. Pravzaprav se dan deli nekako na dvoje: nekateri lahko doživite kakšno manjšo škodo, krajo, goljufijo ali izgubo, drugim pa se bo tveganje obrestovalo. To je odvisno od osebne numerične kode in vaših prepričanj.

KARIERA:

Marsikatero težavo lahko preprečite z notranjo umiritvijo in pozitivnim pogledom. Izogibajte se ostrim besedam.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Nikar ne bodite preostrih besed. Razpoke, ki jih naredite v odnos, morate kasneje dolgo časa celiti, če jih želite popraviti. Ob kritiziranju se nihče ne počuti dobro. Ne jemljite svojim dragim njihove vrednosti.

PRIJATELJSTVO:

Malo bremzajte svoj jeziček in se izogibajte predvsem kakšnih ironičnih in sarkastičnih pripomb. Ljudje, ki se na vsa usta hvalijo, druge pa omalovažujejo, niso prijetni, pa tudi zaželjeni ne.

SPLOŠNO POČUTJE:

Najbolj se boste umirili v naravi ali pri telesnih aktivnostih.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.