numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 26. 9. 2017

Pogumnim pripada svet! Tvegajte in zaprosite za to, kar si želite. Nebo podpira vaše prošnje.

Čeprav boste danes polni idej, pa vam ne priporočam, da načrtujete posamezne korake za njihovo uresničitev. Ti plani se vam najverjetneje ne bodo izšli. Tudi podpisi poslovnih pogodb ali katerih drugih materialnih pogodb ne prinašajo dolgotrajnega zadovoljstva. Raje izkoristite ta dan za to, da zaprosite za stvari, ki si jih želite. Tvegajte in prosite v službi za napredovanje, kakšno ugodnost, višjo plačo. Ugoden dan za javne nastope, podjetniške predstavitve… Predvsem tujina vam na široko odpira vrata. Danes se vam pogum lahko obrestuje.

LJUBEZEN:

Vezani pari boste sicer ponosni na svojega partnerja, vendar si boste želeli nekaj več osebne svobode in neodvisnosti. Pretirano ovijanje in odvisnost vas bosta dušila, zato bo morda tudi jeziček bolj strupen. Ja, dobro se je zavedati, da prava ljubezen umre v omejevanju svobode. To potem ni več ljubezen, temveč suženjstvo. Dajte si prostor.

Samski prisluhnite svoji duši, sledite srcu, predvsem pa pojdite ven. V družbo, v življenje… Poglejte še malo čez mejo domovine, stiki s tujino vam lahko tudi pri srčnih stvareh prinesejo več veselja kot mislite.

ZDRAVJE:

Bolj kot boste srečni in zadovoljni, manj boste imeli težav z zdravjem. Danes ima vaše telo večjo moč samozdravljenja in regeneracije. Če ni nujno potrebno, ne posegajte v naravne procese zdravljenja. Operativni posegi, obiski pri kiropraktiku … danes niso najbolj priporočljivi. Ker poteka zdravljenje danes na celičnih (mentalnih in emocionalnih) ravneh, vam bo najbolj koristil občutek sreče. To je danes najboljše zdravilo.

DENAR:

Ni vam potrebno razmišljati o denarju. Ta sam najde pot do vas. Morda celo v obliki povišice, nagrade, nepričakovanega dobitka … Predvsem posli s tujino se vam lahko obrestujejo preko vaših pričakovanj.

KARIERA:

Spremlja vas sreča, zato se lahko mirno posvetite temu, ob čemer poje vaša duša. Morda boste polni najrazličnejših idej… Počasi! Že čez dan ali dva bodo stvari videti drugačne. Ne zaganjajte se preveč, predvsem pa ne načrtujte. Danes je dan za sanjače. Za ideje, za brainstorming… iz teh idej boste kasneje izluščili uporabne predloge in se lotili načrtovanja strategije.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Čutili boste nežno naklonjenost in bližino s svojimi najdražjimi, ponosni boste na njih in njihove dosežke. Kljub vsemu boste v srcu neodvisni.

PRIJATELJSTVO:

Na vseh poteh boste spoznavali sorodne duše in sklepali prijetna prijateljstva. Veliko zadovoljstva vam bodo prinesli stiki s tujino. Ali pa povabite prijatelje v kakšno tujo restavracijo in pokusite nekaj novega.

SPLOŠNO POČUTJE:

Sanjajte in si ne postavljajte omejitev. Odprti boste do ljudi in sveta, privoščite si prijetna potovanja.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.