numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 27. 8. 2017

Posvetite se osebni rasti in duhovnemu razvoju. Za vse ostalo je že poskrbljeno!

Dan za spuščanje balonov ?. V njih naj bodo vaša omejujoča prepričanja, strahovi, krivda, sram, žalost, zamera… Verjetno se boste počutili notranje močnejši in mirnejši kot zadnja dva dni. To je tudi dober dan za ročna dela in ustvarjanje.

LJUBEZEN:

Mnogi boste svojo zvezo še utrdili. Črpali boste svojo moč iz občutka bližine in nežne naklonjenosti partnerja.

Samski prisluhnite svoji duši, sledite srcu. Ne postavljate si ovir; ne v mislih in ne v dejanjih. Pravijo, da nam je v zadnjih dneh življenja vedno žal le za tisto, kar smo spustili mimo, česa nismo naredili, ne pa tisto, kar smo morda zgrešili. Bodite pogumni, morda vas celo očara kakšen tujec.

ZDRAVJE:

Osebna sreča pomlajuje in vitalizira tudi vaše celice. S tem, ko boste sprostili nakopičena potlačena čustva, se bo sprostila ogromna količina energije, kar se bo poznalo na zdravju in izgledu.

DENAR:

Ni vam potrebno razmišljati o denarju. Ta sam najde pot do vas.

KARIERA:

Živite svojo ustvarjalnost, dajte ji možnost, da se izrazi. Vaša nadarjenost vam bo prinesla tako ugled in spoštovanje kot uspeh. Spremlja vas sreča, zato se lahko mirno posvetite temu, ob čemer poje vaša duša.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Čutili boste nežno naklonjenost in bližino s svojimi najdražjimi, ponosni boste na njih in njihove dosežke. Kljub vsemu boste v srcu neodvisni.

PRIJATELJSTVO:

Na vseh poteh boste spoznavali sorodne duše in sklepali prijetna prijateljstva.

SPLOŠNO POČUTJE:

Vse je prav in tako kot mora biti. Odprti boste do ljudi in sveta, privoščite si prijetna potovanja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.