numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 28.3.2018

Resnično močni ljudje niso tisti, ki imajo vse pod kontrolo, temveč tisti, ki upajo kontrolo spustiti!

Dan je naklonjen druženju. Če se vam je na poslovnem področju ali pri izpeljavi kakšnega projekta ustavilo in potrebujete pomoč – zaprosite. Pokličite, povabite na kosilo ali na kozarček, predstavite svoj načrt in zaprosite za uslugo. Danes bomo vsi bolj radodarni in plemeniti. Prav je, da ste optimistični, toda pri predstavitvi ideje bodite realni. Ne obljubljajte stvari, ki jih ne morete izpeljati. Saj veste – osel gre le enkrat na led. Če želimo dolgotrajne dobre odnose, jih je potrebno graditi na trdnih temeljih in na zaupanju. Ko zberemo nekaj novih informacij, pa lahko v miru premislimo in planiramo naslednji korak. Vsekakor svetujem, da se v času do polovice aprila ukvarjamo bolj s starimi zadevami in jih skušamo privesti do zaključka. Z novimi bomo začeli nekoliko kasneje.


LJUBEZEN:

Danes je praznik in sicer je prvi četrtek v tem tednu. Dober razlog, da svojega partnerja že v dopoldanskem času presenetite in ga morda povabite na slasten prigrizek ali na kavico. Se spomnite, zakaj že ga imate radi in zaradi česa je vaše življenje z njim lepše kot brez njega? Za čemerne partnerje predlagam majhno darilce: podarite mu majhno lično beležko in svinčnik. Naj vsaki dan zapiše v to beležko, kaj lepega in čudovitega je opazil na vas.
Samski – ljubezen vas lahko čisto nepričakovani preseneti izza prvega vogala že navsezgodaj.

ZDRAVJE:

Našemu telesu pogosto manjka vode, pa se tega ne zavedamo, dokler nimamo že čisto suhih ust. Naše brbončice nas bodo danes zavajale in težko se bomo uprli slastnim prigrizkom. Lahko pa zavestno in z užitkom spijemo kozarec čiste vode. Morda bo nato tudi potreba po hrani manjša. Zvečer pa si lahko pod tušem privoščimo pravo vodno meditacijo. Vso pozornost usmerimo v curke vode, ki teče na naše telo. Predstavljajte si, kako odnaša s seboj zunanji prah, pa tudi vse sive temne energetske packe, ki so se nam morda nalepile kjerkoli na naše telo. Z zaprtimi očmi opazujte (z notranjim vidom), kako se te packe odlepljajo od vas in se stekajo navzdol ter izginjajo v odtok ter naprej po ceveh globoko v zemljo. Še bolje se bomo počutili, če si pred to meditacijo privoščimo bogat in hranilni medeni piling s soljo, oljem in bosvelijo.

DENAR:

Danes lahko zapademo v zanimivo skrajnost: najprej potrošimo prekomerno vsoto denarja ali naredimo neko izjemno radodarno gesto, nato pa nas zvije varčnost in občutek krivde. Ko nam strah ohladi srce, zapremo denarnico. Če nameravate oddajati kakšno prošnjo za kredit, naredite to že v dopoldanskih urah.

KARIERA:

Energije dneva nam namenjajo vse adute, le v gibanje jih moramo spraviti. Se pravi – akcija. Če se posvetimo dokončanju svojih nalog in se pri tem povežemo s kom, ki nam lahko pomaga, nam je uspeh skoraj zagotovljen. Nagradno vprašanje tega dne je: kdo mi lahko pri tem pomaga? Včasih je potrebno le usta odpreti…

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pogosto smo starši obremenjeni s tem, kako naj otroka naučimo vseh tistih potrebnih stvari, ki mu bodo v življenju zagotavljale to, kar mu želimo: da bi bil zdrav, srečen, uspešen, notranje zadovoljen, pošten… da bi se znal postaviti zase in bil hkrati srčen in sočuten… Želimo si, da bi imel manj težav kot jih imamo ali smo jih imeli mi. Da bi jim bilo lažje in boljše. Zato jim nenehno govorimo, kaj je prav in kaj ne. Jim pridigamo in jih učimo… Dejstvo je, da se otroci celo res nekaj malega naučijo s pomočjo besed. Vendar je ta procent skoraj zanemarljiv. Otroci ne delajo tega, kar jih učimo. Otroci počnejo tisto, kar jim kažemo. Zato bi bil rezultat mnogo boljši, če bi starši vzgajali sebe. Otroci nas itak kopirajo. To pomeni ta pregovor: bodi sprememba, ki jo želiš videti! Kakšne otroke želite? Ste takšni tudi sami? Delujete tako?

PRIJATELJSTVO:

Ljudje smo bitja odnosov. Prijatelji vplivajo na nas in nezavedno oblikujejo naše življenje. Tudi mi na njih. In danes je lahko naš vpliv precejšen. Ko povabimo prijatelja na čaj ali kavico… ali zgolj na kozarec limonade… mu sporočamo: ugaja mi v tvoji družbi, zame si pomembna oseba. Osrečite danes nekoga in sreča se bo rada pojavila na vaši poti.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma se bomo zbudili polni načrtov in občutkov moči, nato pa bo ta občutek moči počasi vse bolj kopnel in se tajal. Zvečer bomo morda celo že precej v občutkih tesnobe in zaskrbljenosti, posebno še, če nismo čez dan naredili nič v zvezi s tem, da na nov način poženemo naprej stare stoječe projekte. Piling telesa in vodna meditacija nas lahko zelo sprostita.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.