numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 29.3.2018

Včasih Bog zamuja s pomočjo, ker hoče videti, koliko smo vztrajni.

Energije tega dne podpirajo vztrajno delo, predvsem mentalno in intelektualno. Vsa tista rutinska dela, ki zahtevajo zbranost in natančnost. Čeprav bomo morda želeli imeti jasno postavljene cilje in natančno shemo delovanja, bo bolje, če ne prinašamo končnih odločitev glede tega, kaj in kako bomo stvari počeli. V zastale projekte lahko vnesemo dodatni red, vendar ne sklepajmo poslovnih dogovorov. Vprašanje je, če bodo zdržali. Današnji dan je bolj za vnašanje podatkov in reda v že obstoječe poslovne zadeve. Za čiščenje predalov, knjig, polic in omar. Da bodo stvari jasne, ko se bomo odločali. Po vestno opravljenih poslovnih obveznostih naredite še nekaj zase. To je dober dan za obisk kozmetičarke, zobozdravnika, za frizerja ali depilacijo…


LJUBEZEN:

Jezik ljubezni se govori na mnogo načinov in z mnogimi dialekti. Danes se bo ljubezen izražala v želji, da pomagamo, da naredimo kup tistih drobnih stvari za partnerja, ki jih naredimo, ko ljubimo. Morda bomo želeli čutiti in slišati, da nas partner potrebuje. Tudi partner. Povejmo mu to. V mnogih zvezah pa že dolgo ni več ljubezni. Zato boste tisti nihali ali bi razmerje ohranili ali ne. Vzemite si čas za razmislek. Kasneje se vam mnoge stvari ne bodo zdele več tako črne. Samski boste bežali v samoto. Ostanite zvesti svojim vrednotam, vendar se ne osamite preveč.

ZDRAVJE:

Naše zdravstveno stanje je v tesni povezavi s tem, kar jemo. Danes si je dobro privoščiti lahko hrano ali očiščevalno kuro. Zelo blagodejno delujejo posebne dihalne tehnike, s katerimi dovedemo v celice nekaj več kisika, se predihamo, organe pa očistimo stare zastale energije. To ni dan za prenajedanje.

DENAR:

Mnogi se v tem času soočamo z manjšimi ali večjimi finančnimi nihanji. Ne pozabite: tudi, če pride do trenutnega padca, imate vse sposobnosti, spretnosti in možnosti, da se ponovno dvignete. Strah zamenjajte z zaupanjem in aktivnostjo.

KARIERA:

Dan je kot nalašč za razmišljanje, analizo in delo. Naš cilj naj bo dokončati vse nedokončane stvari. Seveda tisti del, ki je v naši domeni in naši moči. Tako lahko tudi zastali in prekinjeni projekti znova zaživijo. In stanje se bo normaliziralo. Uspeh sledi!

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Past tega dne je lahko premočan čustveni odziv na neko situacijo. Povzroči lahko nepotrebno razočaranje in bolečino. Kako bi reagirali, če bi vedeli, da ste popolnoma varni in je pred vami in vašimi dragimi bleščeča in radostna prihodnost? Strah nas pogosto dela bolj toge ali bolj občutljive. Če ne veste, kako bi odreagirali, odreagirajte z ljubeznijo. V stilu: »Rada te imam. Zelo. Vendar sem zaradi te situacije precej zmedena in potrebujem malo časa, da se umirim in razmislim. Razmisli tudi ti, pa se bova kasneje pogovorila.«

PRIJATELJSTVO:

Morda se bomo potegnili bolj vase. Kot školjkice, ki skrivajo svoje bisere. Danes je dan, da zloščimo te bisere, pa se bomo naslednjič z večjim veseljem spet srečali.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo nekoliko bolj tesnobni in napeti. Želeli si bomo več duševnega miru in notranjega zadovoljstva, pa bomo morda ta mir iskali v meditaciji ali v kakšnem izobraževanju. Odlično.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.