numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 28.5.2018

Vedno imejte tudi rezervni plan!

Dan oblikujeta dve močni materialni števili, ki sta obe trdi in nepopustljivi. Na nas vplivata tako, da smo prej pripravljeni na konflikt in kreganje. Delata nas bolj toge in nepopustljive, hkrati pa sumničave in nezaupljive. Povrhu vsega spodbujata še zaupanje napačnim osebam. Ego bo močno v ospredju, pa bodo tudi pogovori bolj v stilu: kdor ni z menoj, je proti meni. Takšni vplivi niso ugodni za poslovna pogajanja, še manj za resne razgovore z ljubezenskim partnerjem. Razen, če imamo res neko težko zadevo, pri kateri moramo biti nepopustljivi in z jekleno voljo. Hudič je v tem, da bo enakega razpoloženja verjetno tudi nasprotna stran. In ker je dan pod vibracijami materialnih izgub, svetujem maksimalno previdnost. Izogibajte se konfliktom, če se le da.


LJUBEZEN:

Privoščite si tri globoke vdihe, preden zmečete partnerju v glavo vse besede, za katere vam bo kasneje najbrž žal.
Samski – to ni dober dan za nova srečanja in spoznavanja. Sumničavi boste, pikri in trdi.

ZDRAVJE:

Energije dneva so idealne za različna energetska zdravljenja.

DENAR:

Možne so izgube.

KARIERA:

Ni dober čas za poslovna pogajanja ali za predstavitve izdelkov. Svetujem vam, da se izognete konfliktom; previsoko ceno boste plačali.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Včasih je čisto sprejemljivo, če povemu otroku, da smo napeti in potrebujemo zato nekaj več miru. Tako bo vsaj točno vedel, da ni on kriv za naše slabo razpoloženje.

PRIJATELJSTVO:

Morda bo bolje, če ostanemo danes doma. Prav pride kakšno lahkotno branje ali dobra komedija.

SPLOŠNO POČUTJE:

Če bomo znali kontrolirati svoje divje impulze, bo to čisto ok dan.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.