numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 29.5.2018

Zaupaj v svoje sanje, čeprav ti vsi nasprotujejo!

Dan oblikuje eno zelo srečno in uspešno število (število dneva je 36), ter drugo malo manj. Jemljeta si moč in privlačita k sebi ljudi, ki morda niso naši prijatelji. V takšnem dnevu je pametno imeti v naprej postavljene cilje in se jih držati. Dan je naklonjen poslovanju s tujino in vsem stikom s tujino. Če potrebujete kakšno pomoč – zaprosite zanjo. Najverjetneje vam bo ustreženo. Lažje bomo prestopali meje (tako tiste v glavi kot tudi čisto teritorialne). Ne zaupajte vsem po spisku.


LJUBEZEN:

Energije niso najbolj naklonjene zakoncem, pa se je potrebno malo potruditi za boljše odnose. Štejejo malenkosti, če pridejo iz srca.
Samski – pojdite v družbo. Morda vas usoda potisne v naročje tistemu pravemu.

ZDRAVJE:

Dan ni naklonjen operativnim posegom.

DENAR:

Morda dobite ugodno rešeno prošnjo za povišico ali kredit. Ali pa boste kupili letalsko karto za potovanje.

KARIERA:

Potrebno je načrtovanje in sledenje ciljem. Sicer nas lahko hitro odnese v prazno govoričenje. Dan ni najbolj naklonjen podpisom materialnih ali poslovnih pogodb.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Hvalisanje, kaj vse smo naredili, ne pušča najboljšega vtisa na otrocih. Raje pojdimo z njimi na igrišče in skupno športno aktivnost.

PRIJATELJSTVO:

Niso vsi vaši prijatelji, ki se vam smehljajo. Zato pazite, kaj govorite, da kasneje ne pridete v zadrego.

SPLOŠNO POČUTJE:

Če vemo, kaj hočemo in sledimo svojim ciljem, bo dan dober in prijeten.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.